ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Nama Dama, solo project, στο Τεχνόπολις 20

«Nama Dama» είναι το σόλο project της τραγουδοποιού Αναστασίας Δημητριάδου. Οι σπόροι φυτεύτηκαν το 2019, όταν άρχισε να μοιράζεται για πρώτη φορά τις μουσικές ιστορίες της με τον κόσμο.

Ο κύριος σκοπός της Nama Dama είναι να δημιουργήσει έναν καλλιτεχνικό κόσμο που να συνδυάζει τη λογοτεχνία, την ποίηση, την υποκριτική και τη μουσική. Έναν δημιουργικό χώρο που εμπλουτίζει τις αισθήσεις και απελευθερώνει το μυαλό.

Τα κομμάτια της, λοιπόν, είναι συνήθως ποιήματα και σύντομες αφηγήσεις, που συνοδεύονται από μουσική και φωνητική εκφραστικότητα. Η μουσική της είναι ένα πειραματικό κράμα κλασικής, λαϊκής, ροκ και σόουλ.

Το 2021, η Nama Dama κυκλοφόρησε το πρώτο της θεματικό «EP, Confessions to my Songbird». Αν και κάθε της performance διαφέρει (ανάλογα με τον καιρό), δεν μπορεί ποτέ να απουσιάζει η θεατρικότητα, το χιούμορ, ο τρυφερός γυναικείος σαρκασμός και φυσικά, η ποίηση.

Η Αναστασία Δημητριάδου είναι Κύπρια καλλιτέχνιδα, εδραιωμένη στην καρδιά της Λευκωσίας. Το ταξίδι της ως τραγουδίστρια και ερμηνεύτρια είναι αρκετά ενδιαφέρον, καθώς έχει εμφανιστεί με διάφορα συγκροτήματα και έχει συνεργαστεί με πολλούς Κύπριους και Ευρωπαίους καλλιτέχνες. Είναι αυτοδίδακτη και καινούρια στον κόσμο της τραγουδοποιίας. Ωστόσο, η δουλειά της είναι να συνδυάζει διαφορετικά εκφραστικά μέσα επί σκηνής και να δώσει μια μοναδική εμπειρία στο κοινό. Η δισκογραφία της αποτελεί δύο δουλειές, το Confessions to my Songbird και το On a Red Thursday.

Info
Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022
Τεχνόπολις 20, 19.30
Λεωφόρος Νικόλαου Νικολαΐδη 18, Πάφος
Είσοδος €10
Κρατήσεις 70002420