ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα άφιξη στη Λευκωσία βγαλμένη από τα ‘50s

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Πόσες φορές έχουμε δει μια αμερικανική ταινία ή ένα σίριαλ, όπου οι πιο σημαντικές στιγμές εξελίσσονται σε ένα αμερικανικού τύπου diner, με τους πρωταγωνιστές να συζητούν, τρώγοντας burgers, τηγανητές πατάτες ή τηγανίτες με σιρόπι; Πάμπολλες!

Σαν να είναι βγαλμένο, λοιπόν, από παλιές χολιγουντιανές ταινίες, λίγα μέτρα μακριά από την πλατεία Φανερωμένης στην παλιά Λευκωσία, ένα νέο αμερικανικού τύπου diner ονόματι fifties έκανε την εμφάνισή του εδώ και λίγες μέρες. Ο νέος χώρος σε μεταφέρει -φυσικά πού αλλού;- στη χρυσή δεκαετία των ‘50s.

Με διακόσμηση, επίπλωση και ατμόσφαιρα που σε ταξιδεύουν σε ανέμελες περιόδους του παρελθόντος, στους κόκκινους χαρακτηριστικούς καναπέδες του diner θα βρεθείτε, θα φωτογραφηθείτε αλλά προπάντων θα απολαύσετε κουζίνα ανάλογη με το κόνσεπτ.

Το fifties προσφέρει αυθεντική αμερικάνικη κουζίνα με τα ζουμερά burgers να έχουν την τιμητική τους και να έχουν ονόματα που παραπέμπουν στην αμερικανική κουλτούρα. Στο μενού επίσης θα βρείτε αρκετές επιλογές από steaks τα οποία έχουν ονομαστεί από Αμερικανούς θρύλους της μουσικής, ενώ τα σάντουιτς και τα λουκάνικα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το μενού του diner.

Άξιο αναφοράς είναι πως το μαγαζί διαθέτει άνετο χώρο στάθμευσης που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το κτήριο όπου στεγάζεται το εστιατόριο.

Για κρατήσεις στο 97675050.