ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέες ιταλικές γεύσεις στο Pinolo: Η Pasta Week που δεν θέλεις να χάσεις!

WIZ TEAM

Αν είσαι λάτρης των ζυμαρικών -ή απλώς αγαπάς το καλό φαγητό-, το αγαπημένο εστιατόριο Pinolo στη Λευκωσία έχει ετοιμάσει κάτι μοναδικό για εσένα! Από τις 21 μέχρι τις 27 Οκτωβρίου, το Pinolo μετατρέπει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών σε Pasta Week, δημιουργώντας ένα limited edition menu που θα σε ταξιδέψει στις πιο αυθεντικές ιταλικές γεύσεις.

Ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στην Ιταλία

Το ειδικό αυτό μενού, εμπνευσμένο από διάφορες περιοχές της Ιταλίας, είναι ό,τι χρειάζεσαι αν λατρεύεις τα ζυμαρικά -και φυσικά, αν εκτιμάς ένα εξαιρετικό γεύμα.

Οι σεφ του Pinolo δημιούργησαν πέντε πιάτα που απογειώνουν την αυθεντικότητα και δημιουργικότητα της ιταλικής κουζίνας.

Έλα να γευτείς την Ιταλία!

Αρχίζουμε από τη Σικελία, με το Pasta alla Siciliana: χειροποίητα σπαγγέτι με αλμυρές γεύσεις από αντζούγια, κάππαρη και ελιές. Κάθε μπουκιά σε ταξιδεύει στη Μεσόγειο.

Ακολουθεί η Ρώμη, όπου σε περιμένει το απόλυτο comfort food, το Bucatini Cacio e Pepe, με κρεμώδη σάλτσα και το λατρεμένο πεκορίνο να πρωταγωνιστεί.

Για τους λάτρεις του πικάντικου, από την Καλαβρία σερβίρεται το Spaghetti con le Polpettine, με πικάντικη σάλτσα και ζουμερά κεφτεδάκια.

Φτάνουμε στο Σαλέντο για θαλασσινή απόλαυση με το Pasta Frutti di Mare: φρέσκα θαλασσινά σε λιγκουίνι, με γεύσεις που σε κάνουν να νιώθεις τη θάλασσα σε κάθε μπουκιά.

Για φινάλε απολαμβάνουμε το Orzo alla Milanese, από το Μιλάνο: ζυμαρικά με σαφράν και τρυφερά βοδινά μάγουλα, ένα πιάτο γεμάτο ιταλική φινέτσα.

Μια ευκαιρία απόλαυσης - Κλείσε τώρα το τραπέζι σου!

Αν υπάρχει μια στιγμή για να κλείσεις τραπέζι στο Pinolo, αυτή είναι τώρα! Η Pasta Week είναι μια εμπειρία που δεν θέλεις να χάσεις. Αυτά τα μοναδικά πιάτα σε περιμένουν για να σε ταξιδέψουν γευστικά στην Ιταλία.

Κλείσε το τραπέζι σου τώρα και ετοιμάσου για μια γαστρονομική εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη!

Info
Ιστοσελίδα: www.pinolo.com.cy
Τηλέφωνο κρατήσεων: 22570750
Διεύθυνση: Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, Κτήριο Σεβέρη 9, Λευκωσία 1065