ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο Caffè Nero στο Metropolis Mall

WIZ TEAM

Tο Caffè Nero στο Metropolis Mall άνοιξε τις πόρτες του και είναι έτοιμο να προσφέρει μια νέα εμπειρία με άρωμα καφέ από το πολυβραβευμένο του χαρμάνι, μέσα σε ένα μοναδικό περιβάλλον με αναγεννησιακά στοιχεία.

Όπως κάθε κατάστημα Caffè Nero, κρύβει κάτι ξεχωριστό, έχοντας το δικό του χαρακτήρα. Εμπνευσμένο από την αυθεντική ατμόσφαιρα των café της Ιταλίας, το Caffè Nero στο Metropolis Mall είναι ένας κομψός χώρος με μοναδικά στοιχεία Ιταλικής Αναγέννησης, όπου δεσπόζει το σκούρο ξύλο και το πράσινο μάρμαρο, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Κυρίαρχη θέση έχει το αριστούργημα της Ιταλικής Αναγέννησης, το εντυπωσιακό έργο Primavera του Sandro Botticelli, το οποίο επισφραγίζει τη μοναδικότητα του χώρου.

Ο ιδιαίτερος φωτισμός σε συνδυασμό με το ξύλινο πιάνο συμβάλλουν στην εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα. Το μεγάλο ξύλινο τραπέζι μελέτης ενδείκνυται για στιγμές συγκέντρωσης, ενώ αναπαυτικά καθίσματα και καναπέδες τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο υπόσχονται ευχάριστα διαλείμματα από τα ψώνια, ώστε να απολαύσετε τον καφέ σας με την παρέα σας.

Στο Caffè Nero θα βρείτε ποιοτικό καφέ και μεγάλη ποικιλία σε ζεστά και κρύα ροφήματα τόσο για τους λάτρεις του καφέ όσο και για εκείνους που προτιμούν πιο δροσιστικές επιλογές, όπως smoothies. Από τις επιλογές δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ολόφρεσκα αρτοσκευάσματα και deli snacks από υλικά εξαιρετικής ποιότητας αλλά και τα λαχταριστά γλυκά του Caffè Nerο, που θα κάνουν τη μέρα σας λίγο πιο γλυκιά.

Ελάτε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας, χειροποίητο ιταλικό καφέ στην υπέροχη ατμόσφαιρα του ολοκαίνουργιου Caffè Nero στο Metropolis Mall!

Για περισσότερες πληροφορίες για το μενού, τη φιλοσοφία αλλά και για να ενημερώνεστε για τα νέα των Caffè Nero, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.caffenero.com.cy ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.