ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο cocktail bar στο πιο hype δρομάκι της Λεμεσού

WIZ TEAM

Το Nesta Bar είναι ένα social bar στο οποίο, ακούγοντας ωραία μουσική, μπορείς να απολαύσεις εξαιρετικά κοκτέιλ φτιαγμένα με κυπριακά φρούτα και βότανα, ενίοτε εποχιακά!

Αυτή την περίοδο για παράδειγμα, μια από τις επιλογές στο μενού είναι το Daiquiri που έχει ως βασικό συστατικό το μόσφιλο!

Συγκεκριμένα, στο μενού υπάρχουν έξι κλασσικά κοκτέιλ -αλλά με τουίστ-, συν άλλα τόσα που είναι signature. Όλα τα φρούτα και τα βότανα είναι κυπριακά, αρκετά από αυτά είναι εποχιακά, τα σιρόπια φτάχνονται in-house, ενώ ακόμα και οι τεχνικές για την παρασκευή των κοκτέιλ είναι πολύ ιδιαίτερες, αφού όπως χαρακτηριστικά μάς ανέφεραν από το Nesta, «Προσπαθούμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω στο κοκτέιλ».

Εκτός από κοκτέιλ, στο μενού θα βρείτε μεγάλη γκάμα από premium spirits, ορισμένες ψαγμένες ετικέτες σε κρασιά, αλλά και μερικά platters με αλλαντικά, τυριά και φρούτα.

Σε ένα minimalistic - industrial περιβάλλον λοιπόν, σε ένα από τα πιο hype δρομάκια στην καρδιά της Λεμεσού, στην οδό Τοσίτσα, θα πας για κοκτέιλ, αλλά και για socializing, υπό τους house-afrohouse ήχους –Παρασκευή και Σάββατο στο μαγαζί παίζει DJ.

Info
Τηλ. 97902246
Τοσίτσα 4, Λεμεσός
ΤΡ-Κ 18.00-02.00