ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο ιταλικό εστιατόριο στο Four Seasons με υπογραφή Μποτρίνι

WIZ TEAM

Όλα όσα μάθαμε για το νέο εστιατόριο του ξενοδοχείου Four Seasons, το οποίο θα φέρει την υπογραφή του Έκτορα Μποτρίνι.

Ο Ελληνοϊταλός, βραβευμένος με αστέρι Michelin chef, Έκτορας Μποτρίνι, ετοιμάζεται να αποτυπώσει την έμπνευση, την εμπειρία, το ταλέντο και τη δημιουργικότητά του σ’ ένα ολοκαίνουριο εστιατόριο, που θα αποτελέσει σύντομα μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις στη Λεμεσό.

Ξετυλίγοντας το νήμα της γαστρονομικής του ταυτότητας, την οποία όπως ο ίδιος δηλώνει, ορίζει η παράδοση της οικογένειας του από την Τοσκάνη, οι μνήμες και οι εμπειρίες του, ο πολυπράγμων Έκτορας Μποτρίνι προετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο γαστρονομικό του concept στο Ξενοδοχείο Four Seasons, στη Λεμεσό.

Πρόκειται όπως μαθαίνουμε για ένα cozy και φινετσάτο εστιατόριο, σε casual comfort εκδοχή. Γεύσεις και αρώματα της παραδοσιακής ιταλικής κουζίνας, δοσμένα με μια μοντέρνα προσέγγιση που δεν εγκλωβίζει τη φαντασία. Τη φιλοσοφία του νέου ιταλικού εστιατορίου του Four Seasons θα συνθέτουν η άψογη εξυπηρέτηση και η έμφαση στη λεπτομέρεια, όπως και σε όλα τα γαστρονομικά πρότζεκτ του ξενοδοχείου.

Ο Έκτορας Μποτρίνι θα παρουσιάσει ένα μενού-ωδή στην καθαρότητα των αυθεντικών ιταλικών γεύσεων, την εποχικότητα και την ποιότητα των υλικών. Αλλαντικά και antipasti κορυφαίας ποιότητας από Κύπρο, Ελλάδα και Ιταλία, φρέσκα ζυμαρικά φτιαγμένα στην κουζίνα του εστιατορίου και εκλεκτά κρεατικά ψημένα αριστοτεχνικά σε φούρνο Josper.

Τη γευστική εμπειρία θα συμπληρώνουν κρασιά από όλη την Ιταλία, ενώ τέλος ένα Aperetivo Bar θα ολοκληρώνει την κομψή και μοναδική ατμόσφαιρα του εστιατορίου!