ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο Mel’s Organic Coffee Shop στην πρωτεύουσα

WIZ TEAM

Το Mel’s, το διάσημο café της Τσερίου με τον τέλειο οργανικό καφέ και τα πολύ εύγεστα και υγιεινά σνακ, το οποίο λειτουργεί από το 2018, πρόσφατα απέκτησε αδερφάκι. Η άφιξη του δεύτερου Mel’s είναι γεγονός, με το νέο μαγαζί να βρίσκεται στα Λατσιά.

Όσοι γνωρίζουν τη φιλοσοφία του, ξέρουν πολύ καλά πως εδώ θα βρουν εξαιρετικό καφέ, οργανικό και μη, από ποικιλία 100% Arabica, αφού διαχρονικός στόχος του Mel’s είναι να προάγει την κουλτούρα του καλού καφέ.

Σε σχέση με τα σνακ, είναι κι αυτά βιολογικά (κατά 90%), ενώ στο μενού υπάρχουν επίσης οργανικά τσάγια, αρωματικοί καφέδες φίλτρου, μεγάλη ποικιλία από gluten free προϊόντα, όπως επίσης και δικής τους παραγωγής σάντουιτς, τα οποία θα προσφέρονται και στις δύο καφετέριες.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στη θεϊκή στριφτή ταχινόπιτα! 

Στο Mel’s των Λατσιών μπορείς να απολαύσεις καφέ και σνακ επί τόπου (μέσα ή έξω), μέσω drive thru, αλλά και παραγγέλνοντας delivery (διαθέτει δικό του delivery, ενώ θα το βρεις και στις περισσότερες πλατφόρμες). Μπορείς επίσης να πάρεις για να φτιάξεις στο σπίτι όλη τη γκάμα των καφέδων που προσφέρονται στο Mel's,

Info
Τηλ. 22260577
Γιάννου Κρανιδιώτη 100Α, Λατσιά
Δ-ΠΑΡ 7.00-18.00, Σ 8.00-14.00