ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο μενού από το εστιατόριο του Aelia Wellness Retreat

WIZ TEAM

Το ανανεωμένο μενού του εστιατορίου βασίζεται στη φιλοσοφία του Aelia Wellness Retreat, η οποία συνοψίζεται στις λέξεις «Επιστροφή στην ευτυχία».

«Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της ηρεμίας, χαλάρωσης και γαλήνης που νιώθει ο επισκέπτης μας, είτε επιλέξει να διαμείνει μαζί μας είτε επιλέξει να έχει μια αξέχαστη εμπειρία στο spa μας, ή και να απογειώσει τις γευστικές του αισθήσεις απολαμβάνοντας ένα γεύμα στο εστιατόριο μας».

Το μενού χαρακτηρίζεται από γεύσεις μεσογειακής κουζίνας. Όλα μαγειρεύονται στις εγκαταστάσεις του καταλύματος, χρησιμοποιώντας τα πιο φρέσκα και υψηλής ποιότητας φυσικά τοπικά συστατικά, βότανα από τους κήπους του καταλύματος, καθώς και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από τους ελαιώνες του Aelia.

Το μενού περιέχει ποικιλία από κρεατικά, θαλασσινά, καθώς και χορτοφαγικές και vegan επιλογές.

Το εστιατόριο του Αέλια είναι ανοιχτό καθημερινά με πλούσιο μπουφέ πρωινού από τις 07:30 μέχρι τις 10:30 και από τις 13:00 μέχρι τις 22:30 για μεσημεριανό και βραδινό. Κάθε Σάββατο και Κυριακή σερβίρεται brunch από τις 10:30 μέχρι τις 13:00. Διοργανώνονται επίσης διάφορες εκδηλώσεις όπως γάμοι, βαφτίσεις, σεμινάρια, πάρτι αποφοίτησης, hens κ.α.

Δείτε εδώ το πλήρες νέο μενού.