ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Noma, μια ηχηρή νέα άφιξη δίπλα στη θάλασσα

WIZ TEAM

Ένα all day lounge σε ένα από τα πιο γραφικά και συνάμα εξελισσόμενα spots της κυπριακής ακτογραμμής.

Η ομάδα του Restomare, για το οποίο σίγουρα δεν χρειάζονται συστάσεις -μάλιστα φέτος φιγουράρει στη λίστα με τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια της Κύπρου, όπως αναδείχθηκε στα πρόσφατα WiZ 50 Best Restaurants-, παρουσιάζει το νέο γαστρονομικό της πρότζεκτ στο Λατσί.

Το Noma είναι ένα all day lounge, το οποίο από το πρωί (ως τις 16.00) θα προσφέρει brunch, καφέ, healthy επιλογές όπως bowls, αλλά και γλυκά και ποτά, ενώ το απόγευμα εκτός από τα κοκτέιλ και τον καφέ, από την κουζίνα θα βγαίνουν αποκλειστικά κάποια platters, μαζί με τα signature γλυκά.

Στην υπέροχη μαρίνα στο Λατσί, όπου είναι τοποθετημένο το Noma, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις ένα πολύ πλούσιο brunch menu, μέρος του οποίου είναι επιλογές όπως το Noma Breakfast, το Vegan Breakfast, το Truffle Croque Madame, το Duck Wrap, το Beef Burger, σνακ, σαλάτες, healthy bowls, αλλά και τέσσερα διαφορετικά pancakes και τέσσερα διαφορετικά γλυκά, όλα φτιαγμένα με φρέσκα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

Από τις 16.00 και μετά, το brunch menu δίνει τη θέση του σε ένα μενού με καλοφτιαγμένα platters αλλαντικών, τυριών και φρούτων, ενώ μαζί με τους καφέδες και τα signature cocktails θα προσφέρονται και όλα τα γλυκά του μενού -τάρτα λεμονιού, Ferrero Rocher brownies κλπ.

Το νέο αυτό μαγαζί έρχεται να δώσει νόημα στην περιοχή (εξάλλου Noma σημαίνει νόημα στην αρχαία ελληνική), με ένα soundtrack αποτελούμενο από lounge ακούσματα, τα οποία θα προσδώσουν ακόμα μεγαλύτερο ρομαντισμό στην ήδη πολύ θελκτική περιοχή με το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα. Ενίοτε θα διοργανώνονται και events με DJs.

Info
Τηλ. 26600031
Chrysakama beach block 11, Λατσί, Πόλις Χρυσοχούς, Πάφος
Δ-Κ 9.00-00.00