ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νόστιμα σάντουιτς σε μια καντίνα με τέλεια θέα

WIZ TEAM

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα νόστιμο, σπιτικό ζεστό σάντουιτς, με κοτόπουλο ή ρόστο;

Η Βαρβάρα ξεκινά στις 9.30 και τελειώνει στις 15.00. Σε αυτό το διάστημα, καθημερινά προλαβαίνει να κάνει ευτυχισμένους δεκάδες ανθρώπους με τις ωραίες σπιτικές γεύσεις που τους προσφέρει, μέσα από τα διάφορα σάντουιτς, τα burgers και τα hot dogs.

Αυτός εξάλλου είναι και ο στόχος της ίδιας, όπως αναφέρει στο WiZ. «Θέλω να προσφέρω την ποιότητα που αξίζει να απολαύσει ο καθένας, αλλά και την ποσότητα».

Αν και το background της είναι καλλιτεχνικό (είναι μουσικός, συγγραφέας, ενώ ασχολήθηκε και με το ερασιτεχνικό θέατρο), πριν από έξι χρόνια αποφάσισε να μπει στο κομμάτι της εστίασης, φτιάχνοντας την «Καντίνα Superfamily», στη Βιομηχανική Περιοχή Νήσου, ακριβώς απέναντι από τη Σχολή Φόρουμ.

Στο μενού της καντίνας, η οποία διαθέτει και μερικά τραπέζια για όσους θέλουν να απολαύσουν φαγητό επί τόπου, θα βρείτε 17 διαφορετικά είδη σάντουιτς, burgers χοιρινό, κοτόπουλο, μιξ και χορτοφαγικό και hot dog.

Ανάμεσα στα σάντουιτς υπάρχουν και ορισμένες σπέσιαλ προτάσεις, όπως το ομελέτα σάντουιτς, το pizza sandwich, το μεξικάνικο, το χορτοφαγικό και αυτό με τον τόνο, ενώ σαφέστατα οι πιο δημοφιλείς επιλογές είναι τα σάντουιτς με ρόστο και κοτόπουλο, τα οποία προκύπτουν από σπιτικές συνταγές και εξελίχθηκαν σε best sellers λόγω γεύσης.

Info
Τηλ. 99283089
Λεωφόρος Λεμεσού, Βιομηχανική περιοχή Νήσου, Nicosia, Cyprus
Δ-Σ 09.30-15.00