ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Αλέκος σπούδασε φιλόλογος, αλλά πλέον δημιουργεί προϊόντα που ξυπνούν αναμνήσεις

WIZ TEAM

Η μικρή, οικογενειακή επιχείρησή του, Beeology by Haridemos, φτιάχνει και προσφέρει υψηλής ποιότητας μέλι και προϊόντα κυψέλης, μέσα σε κάθε συσκευασία των οποίων υπάρχει η ποιότητα και η αυθεντικότητα.

Και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά έρχεται μέσα από τη διεθνή αναγνώριση, αφού όλα τα μέλια του brand έχουν βραβευτεί στον διεθνή διαγωνισμό τυφλής γευσιγνωσίας Great Taste Awards 2021.

Το brand Beeology by Haridemos έχει δημιουργηθεί από τον Αλέκο Χαριδήμου, ο οποίος αν και σπούδασε ελληνική φιλολογία, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μελισσοκομεία δημιουργώντας αυθεντικά προϊόντα… που ξυπνούν αναμνήσεις.


H ιστορία του δημιουργού του brand

Ο Αλέκος Χαριδήμου ανήκει στη νέα γενιά επιχειρηματιών που τόλμησαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και από μικρός αγαπούσε τη φύση και τα ζώα. Το 2015 όταν μετακόμισε στον Άγιο Ιωάννη Μαλούντας, ξεκίνησε να ασχολείται με τη μελισσοκομία, αρχικά σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Ο κόσμος της μέλισσας τού κέντρισε το ενδιαφέρον και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης. Η αγάπη του για τη φύση και το μεράκι του τον έσπρωξαν να δημιουργήσει τη Beeology by Haridemos. Έτσι αποφάσισε να ακολουθήσει την ιδέα του και να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Στόχος του είναι να προσφέρει στον καταναλωτή 100% γνήσια προϊόντα, τα οποία σέβονται τη φύση, τις μέλισσες και κατ’ επέκταση τον άνθρωπο. Η επαφή του καταναλωτή με τα προϊόντα του, όπως λέει ο ίδιος, «θέλω να του ξυπνούν γλυκιές μνήμες από την παιδική του ηλικία, δηλαδή τις αγνές, γνήσιες και καθαρές γεύσεις». Πέραν από τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, οι premium συσκευασίες των προϊόντων της Beeology αντανακλούν την ποιότητα και γνησιότητά τους. «Η εταιρία μας σχεδιάζει και δημιουργεί ξεχωριστά, premium πακέτα δώρων, τα οποία σας προσκαλούν να τα ανακαλύψετε με τους αγαπημένους σας. Οι συσκευασίες των προϊόντων και των πακέτων δώρων της Beeology είναι φιλικές προς το περιβάλλον και προωθούν την επαναχρησιμοποίηση», τονίζει.

«Θέλω, τα προϊόντα μου, να ξυπνούν στον καταναλωτή γλυκιές μνήμες από την παιδική του ηλικία, δηλαδή τις αγνές, γνήσιες και καθαρές γεύσεις».

Τα αρώματα και οι γεύσεις της Κύπρου

Τo μέλι της Beeology παράγεται στην Κύπρ,ο σε σύγχρονη μελισσοκομική μονάδα, με βιολογικές μεθόδους και σε περιορισμένες ποσότητες. Πρόκειται για αγνό, γνήσιο και άθερμο προϊόν, απαλλαγμένο από φυτοφάρμακα, εντομοκτόνα ή άλλα χημικά στοιχεία. Αξιοποιώντας τις ιδιαιτερότητες της κυπριακής φύσης και της κάθε περιοχής, η Beeology παράγει αρωματικά μέλια με τοπική προέλευση.

Το Μέλι Ποικίλης Ανθοφορίας συλλέγεται από την πεδινή και ημιορεινή Λευκωσία (Άγιος Ιωάννης, Ψιμολόφου, Καπέδες, Καμπιά), το Μέλι Ανθέων - Σουμάκι (ρούδι / rhus coriaria)προέρχεται από τον ομώνυμο θάμνο, ο οποίος συναντάται κυρίως στις περιοχές Παλαιχωρίου, Ασκά και Αγρού, ενώ το Μέλι Θυμαριού συλλέγεται από θυμαρότοπους της κυπριακής υπαίθρου (Μιτσερό, Αγροκηπιά, Αρεδιού, Πάχνα, Παραμάλι, Αλέκτορα).

Άλλα προϊόντα και premium gift boxes για τις γιορτές

Σε συνεργασία με ντόπιους παραγωγούς, η Beeology by Haridemos προσφέρει και άλλα μοναδικά τοπικά προϊόντα όπως άγρια ρίγανη που συλλέγεται με το χέρι από τις βουνοκορφές της Τηλλυρίας και αποξηραμένα σύκα, τα οποία προέρχονται από τον Πύργο Τηλλυρίας.

Τα προϊόντα της Beeology by Haridemos, εκτός από το γεγονός ότι δίνουν γεύση σε κάθε στιγμή του εικοσιτετράωρου αποτελούν και το ιδανικό δώρο για κάθε περίσταση. Για τα Χριστούγεννα η Beeology έχει δημιουργήσει γιορτινά premium gift boxes, τα οποία θα ενθουσιάσουν τους συνεργάτες και το προσωπικό της κάθε εταιρείας. Τα Beeology Giftboxes περιλαμβάνουν ξεχωριστούς συνδυασμούς premium προϊόντων.

Ανακαλύψτε όλη τη γκάμα προϊόντων  Beeology by Haridemos στο e-shop https://beeologycy.com