ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Αλέξης μάς συστήνει το BREAD and all things nice

WIZ TEAM

Τον Αλέξη Αργυρού ενδεχομένως τον γνωρίζεις από το Lost + Found, καθότι δούλευε εκεί ως bartender για οκτώ ολόκληρα χρόνια. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις είναι ότι πολύ πρόσφατα άνοιξε στην Παλλουριώτισσα το BREAD, ένα μαγαζί όπου φτιάχνει και προσφέρει χειροποίητο ψωμί, σάντουιτς, ιδιαίτερες αρτοδημιουργίες και καφέ.

Το στόρι του Αλέξη έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Αν και αρχικά μπήκε ως φοιτητής στον κλάδο των πολιτικών επιστημών, πολύ νωρίς αποφάσισε να αλλάξει πλεύση αφού κατάλαβε πως έχει κλίση στην εστίαση. Εξ ου και οι σπουδές στον τομέα του baking and pastry, αλλά και η πορεία του στο bartending. Φτάνοντας στο σήμερα, λοιπόν, παίρνει την απόφαση να φτιάξει τον δικό του χώρο, ένα μαγαζί που θα προσφέρει ψωμί και καφέ.

Στο Bread θα βρεις ψωμιά με προζύμι, όλα χειροποίητα, αφού μόνο στο ζύμωμα και στο ψήσιμο υπάρχει κάτι ηλεκτρικό -όλο το υπόλοιπο είναι χειροποίητο.

Εδώ, φυσικά, εκτός από ψωμί, θα βρεις επίσης τρία διαφορετικά σάντουιτς -εκ των οποίων το ένα είναι vegan-, τις ρακέτες που είναι ένα υβρίδιο μεταξύ πεϊνιρλί και πίτσας, τα ταχινορολάκια υβρίδιο μεταξύ cinnamon roll και ταχινόπιτας, αλλά και τα μαντάμ σουφλέ, που είναι ένα σνακ μεταξύ κροκ μαντάμ και σουφλέ (το ψωμί είναι μια υβρίδια ζύμη μεταξύ ιαπωνικού milk bread και αμερικάνικου potato roll).

Σε ότι αφορά στον καφέ, το Bread προσφέρει όλα τα είδη εσπρέσο, ακόμα και frapuccino και mocca, σπιτικό ice tea, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα βγάζει και φρέσκους χυμούς πορτοκάλι και μιξ.

Info
Τηλ. 99009051
Πουλίου Καποτά 1, Παλλουριώτισσα, Λευκωσία
Δ-Σ 08.00-16.00