ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Beverage Director του Nammos Group μιλά στο WiZ

WIZ TEAM

Κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο, με αφορμή το opening του Nammos Limassol, ζητήσαμε από τον Eder Neto να μας δώσει το στίγμα της σαιζόν που μόλις ξεκίνησε!

Όπως έχουμε γράψει ήδη, το NAMMOS Limassol στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol άνοιξε τις πόρτες του στις 5 Απριλίου για να καλωσορίσει τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν.

Λίγο μετά το opening λοιπόν του φημισμένου lifestyle προορισμού της Λεμεσού, ο οποίος για 2η συνεχή χρονιά έρχεται να μας μυήσει στη σαγήνη του NAMMOS World -ενός κόσμου που δονείται από καλοκαιρινά beats, απολαμβάνει μια ηλιόλουστη αίσθηση ελευθερίας και εξυμνεί τη χαρά της καλής ζωής μέσα από ανυπέρβλητες εμπειρίες που απευθύνονται σε όλες τις αισθήσεις-, ένα Q&A με τον Beverage Director του Nammos Group ήταν αναγκαίο έτσι ώστε να μάθουμε πώς ξεκινά η νέα σαιζόν στο Nammos Limassol, πώς προτιμούν οι Κύπριοι να συνοδεύουν το φαγητό τους, ποιες είναι οι τάσεις για φέτος και τι εκπλήξεις θα πρέπει να περιμένουμε.

Μια σοβαρή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο της εστίασης, σε τι ποσοστό πρέπει να επενδύει στα ποτά σε σχέση με το φαγητό; Θα μπορούσαμε να πούμε ότι σε επιχειρήσεις όπως το Nammos τα ποτά είναι πιο σημαντικά από οτιδήποτε άλλο;
Οι επιχειρήσεις, ιδίως αυτές που προσφέρουν υπηρεσίες φαγητού και ποτού, πρέπει να έχουν αντίληψη των επισκεπτών τους. Στον χώρο της εστίασης, θα βρείτε επιχειρήσεις που εστιάζουν αποκλειστικά στην εμπειρία του φαγητού, άλλες που εστιάζουν στη διασκέδαση και κάποιες, όπως το Nammos, που εστιάζουν στο να προσφέρουν την υπέρτατη ισορροπία ανάμεσα στο εξαιρετικό υψηλής ποιότητας φαγητό και στην εξαιρετική διασκέδαση. Το Nammos επικεντρώνεται στο να βρει την ιδανική ισορροπία σε όλες τις πτυχές του φαγητού και του ποτού, δίνοντας το 100% και στα δύο, προκειμένου να επιτύχει την τέλεια εμπειρία εστίασης.

Η εμπειρία πολυτέλειας του Nammos είναι η ιδανική πρόσκληση για να απολαύσει κανείς το καλύτερο.

Ποια είναι τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά στα οποία δίνετε προσοχή κάθε φορά που φτιάχνετε τις λίστες κρασιών και ποτών στο Nammos;
Το κύριο χαρακτηριστικό που πρέπει πάντα να λαμβάνεις υπόψη είναι το concept και τις αξίες του brand. Στην περίπτωση του Nammos, εστιάζω στις γεύσεις της περιοχής της Μεσογείου, με ιαπωνικές επιρροές. Αφού δομηθεί ο πυρήνας αυτού που θέλουμε να προσφέρουμε, προσθέτουμε και άλλα στοιχεία, όπως τοπικά και διεθνή trends.

Από την εμπειρία σας, με τι προτιμούν οι Κύπριοι να συνοδεύουν το φαγητό τους; Με κρασί, μπίρα, αποστάγματα ή με κάποιο άλλο ποτό;
Το κρασί θα είναι πάντα μέρος των γευμάτων μας. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια και όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά παγκοσμίως, η μπίρα, τα αποστάγματα και τα κοκτέιλ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Βέβαια, ανάλογα με το περιβάλλον του εστιατορίου, θα επιλέξεις τι είναι πιο ελκυστικό και κατάλληλο για να συνοδεύσεις το γεύμα σου. Στην περίπτωση του Nammos, που βρίσκεται σε ένα πολυτελές περιβάλλον δίπλα στην παραλία, στην κορυφή των προτιμήσεων βρίσκονται τα εκλεκτά κρασιά και τα εξαιρετικά κοκτέιλ.

Οι πελάτες του Nammos εκτιμούν τα καλά κρασιά με τις υψηλότερες τιμές;
Απολύτως. Η εμπειρία πολυτέλειας του Nammos είναι η ιδανική πρόσκληση για να απολαύσει κανείς το καλύτερο.

Τι είδους εκπλήξεις να περιμένουμε αυτή τη σεζόν;
Σίγουρα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για αυτή τη σεζόν, ιδίως στη λίστα των κοκτέιλ. Ένα από αυτά που πρέπει να δοκιμάσετε είναι το Hidden Guilt, ένα υπέροχο κοκτέιλ φτιαγμένο με passion fruit, φέτα, lychee και τριαντάφυλλο. Ένας κλασικός συνδυασμός, που έχει όμως ένα κρυφό στοιχείο το οποίο μεταμορφώνει το ποτό.