ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O βραβευμένος με αστέρι Michelin chef Giorgio Locatelli επιστρέφει στο AMARA

WIZ TEAM

Για ένα απολαυστικό event «Made In Italy».

Ο διάσημος Ιταλός chef Giorgio Locatelli, ο οποίος διατηρεί εδώ και 20 συναπτά έτη το αστέρι Michelin στο πολυβραβευμένο εστιατόριο του στο Λονδίνο, Locanda Locatelli, πιστός για ακόμα μια φορά στο ραντεβού του με το πολυτελές (5 αστέρων) ξενοδοχείο AMARA, θα βρίσκεται στο Ristorante Locatelli, στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου, για ένα μοναδικό διήμερο γαστρονομίας «Made in Italy».

Ως αυθεντικός Ιταλός, ο Locatelli ενδιαφέρεται πάνω από όλα ώστε όλοι οι θαμώνες του Ristorante Locatelli να περνάνε καλά. Να απολαμβάνουν το φαγητό με τη ψυχή τους και να αφήνουν τις γεύσεις και την ανώτερη ποιότητα των υλικών να τους συνεπαίρνει.

Εξ ου και το «Made In Italy» set menu έχει πρόθεση να προκαλέσει το χειροκρότημα με τη γεύση και το ιταλικό ταπεραμέντο του ‘convivialità’. Αυτό το αίσθημα δηλαδή του ‘τρώμε παρέα’ και μοιραζόμαστε την αγάπη για το καλό φαγητό. 

Η βραδιά θα ξεκινήσει με ένα απεριτίφ στο The Bar, με επιλογή από crafted cocktails από τον ίδιο τον Locatelli. Επιλέξτε το ‘Rosa’ ή το ‘Giorgio’. Για το κυρίως μενού του ‘Made in Italy’, ο Chef θα παρουσιάσει calamaro alla griglia με τσίλι και ρόκα, χειροποίητα tagliolini με μαύρη τρούφα, αλλά και τρυφερό βοδινό με άγρια μανιτάρια ή ψητό λαβράκι, όπως μόνο ο Giorgio ξέρει να το φτιάχνει -με υπέροχη κρούστα από έξω και ζουμερό από μέσα. Για το φινάλε, τα γεμιστά χειροποίητα cannoli με μους από τυρί ρικότα και παγωτό πιστάτσιο, είναι ένας αξιόλογος τρόπος για να πεις καληνύχτα αλά ιταλικά.

Το πλήρες μενού του διήμερου event ‘Giorgio Locatelli - Made In Italy’ μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Info
Πέμπτη 8 & Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022
Ristorante Locatelli
AMARA, Λεωφόρος Αμαθούντος 95, Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός
Κρατήσεις 2544 2222 ή στο restaurants-booking@amatrahotel.com