ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O Δώρος Δημοσθένους τραγουδά ΕΛΒΙΣ στο Παττίχειο θέατρο Λεμεσού

WIZ TEAM

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε η συναυλία του Δώρου Δημοσθένους στους κήπους του Μεγάρου Μουσικής, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο που μόλις πέρασε, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, έρχεται στη Κύπρο, συντροφιά με την δεκαμελή μπάντα του, για να δώσει νέα πνοή στις πιο γνωστές χορευτικές επιτυχίες του βασιλιά της rock αλλά και στις ατμοσφαιρικές ερωτικές μπαλάντες του.

Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο Κηποθέατρο στις 26 Αυγούστου αλλά αναβλήθηκε για τις 15 Οκτωβρίου ημέρα Σάββατο, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο στις 20:30. Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια μπορούν να τα κρατήσουν για το Παττίχειο όπου θα γίνει ειδική διευθέτηση. Ακυρώσεις εισιτηρίων για όσους δεν μπορούν να παραστούν, γίνονται από τα σημεία αγοράς των εισιτηρίων.

Στις 15 Οκτωβρίου ο Δώρος Δημοσθένους, ο οποίος ξέρει καλά να αναβιώνει το μύθο Έλβις, το χαρακτηριστικό τέμπο του, το κέφι και τον αισθησιασμό του θρυλικού βασιλιά του ροκ’ν ρολ σας υπόσχεται μια ωραία συναυλία με παρεϊστικη διάθεση, ρυθμό και κέφι.

Τραγούδια όπως, It’s now or never, Love me tender, Blues suede shoes, Marguerita, Can’t help falling in love, Suspicious mind, A little less conversation, The wonder of you και πολλές άλλες γνωστές επιτυχίες μεταμορφώνουν τον «κήπο» σε μια απέραντη καλοκαιρινή παραλία, μια βραδιά με πολύ χορό και πολύ φλερτ, πολλά χρώματα και έντονους ρυθμούς.

Προ πωλούνται εισιτήρια από την tickethour.com.cy Τηλ: 77777040 και σε όλα τα ACS couriers

Χορηγοί Επικοινωνίας: Η Καθημερινή και LOVE FM 100,7