ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο executive chef του Rebuke μάς μιλά για το νέο μενού

WIZ TEAM

Ένα εστιατόριο που ανανεώνεται, εξελίσσεται και μεγαλώνει, όπως πολύ εύστοχα αναφέρει στο WiZ ο executive chef Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου.

Το Rebuke είναι ένα προσιτός προορισμός για όλες τις ώρες της ημέρας. Τοποθετημένο σε ένα εξαιρετικό location, στην αρχή της παραλίας Μακένζι, προτείνει all day έξοδο σε ένα μοντέρνο περιβάλλον που συνάδει με την ατμόσφαιρα της περιοχής και προσφέρει άπλετη θέα στη θάλασσα.

Στο Rebuke πας για να απολαύσεις πιάτα επηρεασμένα από τη διεθνή, τη μεσογειακή κουζίνα, αλλά και την ασιατική κουζίνα, μιας και στο εκάστοτε μενού υπάρχουν πάντα οι επιλογές για εξαιρετικό sushi!

Δέκα ολόκληρα χρόνια μετά την άφιξή του στην πόλη, το Rebuke συνεχίζει να μας εκπλήσσει. Κυρίως με τις γεύσεις του. Όπως τώρα, για παράδειγμα, που η ομάδα της κουζίνας με επικεφαλής τον executive chef Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου, μας προτείνει ένα ολότελα νέο μενού, με στόχο να δώσει την ευκαιρία στους πελάτες του να δοκιμάσουν ακόμα περισσότερες γεύσεις μέσω της sharing φιλοσοφίας.

Καθόλου φλύαρες συνταγές, to the point περιγραφές στο μενού και καθαρές γεύσεις, ό,τι πρέπει για αυτή την εποχή που ευνοεί την όσο το δυνατό πιο clear γαστρονομική εμπειρία! Μεταξύ άλλων μπορούμε να δοκιμάσουμε χειροποίητα Dumplings Γαρίδας, Χταπόδι Carpaccio με καπνιστή φάβα και κρέμα με μελάνι σουπιάς, Kαπνιστή Burrata, Oven Baked Scallops, Paccheri με σιγοψημένα μοσχαρίσια παϊδάκια, γλυκιά σόγια, παλαιωμένη παρμεζάνα και αφρό τρούφας, Στήθος Πάπιας με σως Μαρμίτ, Seabass Roulade, αλλά και από το section με τα γλυκά τα Choux Au Craquelin με κρέμα πατισερί, παγωτό βανίλια και σως σοκολάτας γάλακτος, καθώς και το Baba με παλαιωμένο ρούμι, σιρόπι εξωτικών φρούτων, κρέμα μάνγκο και σαντιγί βανίλιας.

Όλα αυτά, όπως επίσης και το brunch (κάθε μέρα 9.00-12.00), συνδυάζονται άψογα είτε με κρασί είτε με ένα από τα ευφάνταστα και πολύ γευστικά κοκτέιλ. Ανάμεσα στις νέες συνταγές των κοκτέιλ ξεχωρίζουν το Clarity που έχει ως βάση dry martini, gin και tequila, το Fizzy Pina Colada, το Time for Rehab, το Passion Velvet, αλλά και το Magave, ένα πολύ ιδιαίτερο mocktail (χωρίς αλκοόλ).

Στο Rebuke πάμε καθημερινά για brunch, lunch ή dinner, ενώ σημαντικό είναι να ειπωθεί πως κάθε βράδυ στο μαγαζί δημιουργούνται ωραία vibes χάρη στον DJ.

Info
Τηλ. 24626212
Ακτή Μακένζι, Λάρνακα
Δ-Κ 09.00-02.00


Instagram: @rebukelarnaca

Web: www.rebukelounge.com