ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο «έξω χώρος» του Wok & Oven μεγάλωσε

WIZ TEAM

Όσο ο καιρός είναι ακόμα γλυκός, έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε αυτό το κρυμμένο διαμάντι λίγο έξω από τη Λάρνακα.

Μάλιστα, αυτή την περίοδο το λιλιπούτειο ταϊλανδέζικο εστιατόριο Wok & Oven συνεχίζει να προσφέρει τα πιάτα του seasonal καλοκαιρινού μενού του (μέχρι και το τέλος του Σεπτέμβρη), όπως επίσης και το «special of the month», το οποίο είναι λαβράκι στον ατμό με διαφορά βότανα και λαχανικά όπως, lemongrass, ginger, chillies, σκόρδο, μάνγκο, πράσινο μήλο, λάιμ, κρεμμύδι, δυόσμο και cashew nuts.

Σε σχέση με το seasonal μενού που αναφέρουμε πιο πάνω, αξίζει να ειπωθεί πως το Wok & Oven κάθε 5-6 μήνες προσθέτει κάποια special πιάτα.

Για αυτή την περίοδο (καλοκαίρι - Σεπτέμβριος) το seasonal μενού περιλαμβάνει τα Summer rolls, τη Green Papaya Salad (Som Tum), το Pineapple fried rice και το Nam Tok.

Έχουμε γράψει ξανά για αυτό το «κρυμμένο» εστιατόριο, στην Αραδίππου, με την αυθεντική ταϊλανδέζικη κουζίνα. Ο Δημήτρης και η Γεωργία έχοντας καταγωγή από την Ταϊλάνδη (από την πλευρά της μητέρας τους), με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη και μια ευγένεια που πάντοτε σκλαβώνει, προσφέρουν σπιτικό φαγητό σε ένα cozy μικρό εστιατόριο που από το πρώτο κιόλας λεπτό σε μεταφέρει στην ασιατική ήπειρο. Με ένα λιτό μενού, και best sellers πιάτα όπως τα Pad Thai Noodles και τα δύο είδη Curry (πράσινο και κόκκινο), αλλά και τη δυνατότητα όλα σχεδόν τα πιάτα να μπορούν να γίνουν και σε vegan/vegetarian εκδοχές, το Wok & Oven απέκτησε πιστούς και φανατικούς θαμώνες στα λίγα χρόνια λειτουργίας του.

Αυτή την περίοδο λοιπόν έχουμε έξτρα αφορμές να το επισκεφτούμε, τόσο λόγω των νέων πιάτων όσο και της επέκτασης του εξωτερικού χώρου!

Περισσότερα εδώ.