ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Γιάννης προσφέρει αυθεντική γεωργιανή κουζίνα στη Λευκωσία

WIZ TEAM

Στο μενού του Midi Modi θα βρείτε περισσότερα από 50 πιάτα, με αυθεντικές συνταγές της χώρας καταγωγής του.

Ο Γιάννης Παπίδης γεννήθηκε στη Ρωσία από Γεωργιανούς γονείς, ενώ τα τελευταία σχεδόν 25 χρόνια ζει στην Κύπρο. Από το 2021 διατηρεί στο κέντρο της Λευκωσίας, στη λεωφόρο Κένεντυ στην Παλλουριώτισσα, ένα εστιατόριο μέσω του οποίου προσφέρει ωραίες γεωργιανές γεύσεις, τόσο στους συμπατριώτες τους αλλά και στους Κύπριους που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό.

Σίγουρα στην πρώτη επίσκεψή σας στο Midi Modi επιβάλλεται να δοκιμάσετε τα trademark πιάτα της εν λόγω κουζίνας, όπως είναι τα χινκάλι και τα πελμένι (γεμιστό ζυμάρι, όπως οι ραβιόλες), αλλά και τα χατζαπούρι (γεωργιανές τυρόπιτες), φτιάχνοντας έναν μεζέ όπως τον επιθυμείτε, με αμιγώς γεωργιανές συνταγές, αλλά και με άλλα πιάτα που είναι πιο κοντά στη δική μας κουλτούρα.

Καθίστε εντός ή στη μικρή βεράντα των 20 ατόμων και αφήστε τον Γιάννη και την ομάδα του να σας φιλέψουν με ωραίες παραδοσιακές γεύσεις.

Σε έναν χώρο με πολλές εικόνες (wallpaper) από τη Γεωργία, όπου δεσπόζει και ένας χάρτης με διάφορες πόλεις της χώρας, και έχοντας μουσική υπόκρουση τα παραδοσιακά ακούσματα (μάλιστα, μια φορά τον μήνα παίζει και Live), θα μυηθείτε σε μια κουζίνα που όλα αυτά τα χρόνια δεν ήταν και τόσο δημοφιλής στο νησί, παρότι στην Κύπρο διαμένουν ουκ ολίγοι Γεωργιανοί.

Στο μενού θα βρείτε κρύα και ζεστά πιάτα, ορεκτικά, σαλάτες, pasta, σχάρας, σολομό, vegetarian και vegan επιλογές, γλυκά, αλλά και διάφορα ποτά, όπως γεωργιανά αναψυκτικά, μπύρες αλλά και κρασιά.

Το μαγαζί προσφέρει και delivery, μέσω Foody αλλά και με δικούς του διανομείς.

Info
Τηλ. 70003066
Λεωφ. Κένεντυ, Παλλουριώτισσα, 105
ΤΡ-ΠΑΡ 17.00-00.00, Σ-Κ 12.00-00.00