ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο «κακός λύκος» απέκτησε αδερφάκι στην Λευκωσία

WIZ TEAM

Στις 8 Νοεμβρίου η βραβευμένη ελληνική αλυσίδα εστίασης The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar προχώρησε στο άνοιγμα του 2ου εστιατορίου της στην Κύπρο.

Η νεωτερική αισθητική, το διακριτικό αλλά χαρακτηριστικό branding, το «πάντρεμα» των led και των συνθετικών φυλλωσιών με το ξύλο και το τούβλο κυριαρχούν δημιουργώντας ένα φιλόξενο χώρο επί της οδού Τσερίου 47, στη Λευκωσία. Όπως σε όλα τα The Big Bad Wolf έτσι και στο νέο εστιατόριο στο Στρόβολο κυριαρχεί το open kitchen concept με μοντέρνο design, στο οποίο ο πελάτης μπορεί να παρακολουθεί όλη τη διαδικασία προετοιμασίας του γεύματος του.

Καθημερινά από τις 12.00 το μεσημέρι οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζουμερά burgers, λαχταριστά πιτοτυλιχτά με ελληνική ή κυπριακή πίτα, σκεπαστές, τορτίγες, σαλονικιώτικα σάντουιτς με γύρο, ολόφρεσκες σαλάτες, πλούσιες μερίδες, tacos el pastor & μία μεγάλη ποικιλία ορεκτικών.

Ταυτόχρονα, οι πολυάριθμες vegan επιλογές σε burgers, μερίδες και τυλιχτά δύνανται να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Το μενού ολοκληρώνεται με δύο γλυκές προτάσεις για επιδόρπιο και με τρεις επιλογές παιδικού μενού -ανάμεσά τους και μία vegan πρόταση-, του WoLFito, οι οποίες συνοδεύονται με δώρο έκπληξη για τους λιλιπούτιους φίλους του καταστήματος.

Τα αγνά υλικά, τα ποιοτικά κρέατα και η μακροχρόνια εμπειρία της ομάδας είναι τα συστατικά της επιτυχημένης συνταγής που ακολουθεί η εταιρία παραμένοντας πιστή στον αξιακό της κώδικα που συνοψίζεται στους τέσσερις βασικούς πυλώνες λειτουργίας της: ποιότητα, εξυπηρέτηση, καθαριότητα, φιλοξενία.

Το ευγενικό και έμπειρο προσωπικό του Μεγάλου Κακού Λύκου θα εξυπηρετεί το κοινό με delivery, dine in & take away.
Ο CEO και ιδρυτής της αλυσίδας The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar, κ. Γιάννης Τζανακάκης δήλωσε «Είμαστε ιδιαίτεροι χαρούμενοι που από την πρώτη στιγμή το κυπριακό κοινό αγκάλιασε τις γεύσεις του Μεγάλου Κακού Λύκου, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια μας να του παρέχουμε ποιοτικά γεύματα. Η εταιρία συνεχίζει να υλοποιεί το αρχικό business plan με σταθερά και οργανωμένα βήματα επενδύοντας στην κυπριακή αγορά και σχεδιάζοντας την περαιτέρω ανάπτυξη και επέκταση της αλυσίδας και σε άλλες πόλεις της μεγαλονήσου.»