ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Καλλιτεχνικός οργανισμός CATHRINE παρουσιάζει τον JACOB

WIZ TEAM

JACOB, μια κινούμενη βιογραφία, ένα ζωντανό ανθρώπινο τοπίο που συντίθεται, ζωντανεύει και ζει εκτεθειμένος μπροστά μας, χωρίς ασπίδες προστασίας, χωρίς αναστολές.  Ένα νεογνό ή ένας μεσήλικας;  Ένα παιδί που μόλις γεννήθηκε ή ένας άνθρωπος που ξεψυχάει.

Ο JACOB επιχειρεί να βρει το σώμα που του ανήκει, να δοκιμαστεί, να γευτεί, να ανακαλύψει και να αποκαλύψει την ιστορία του.  Είναι ένα πλάσμα με θολό παρελθόν και με ακόμη πιο αβέβαιο μέλλον και θα τολμήσει να “δοκιμάσει” τη ζωή σαν παιδί, με αγνότητα και αθωότητα, με ορμή, περιέργεια και δίψα, χωρίς ντροπή.

Ο JACOB συνυπάρχει με τις αναμνήσεις και τα λίγα όνειρα του, που άλλοτε τον συντροφεύουν ενώ άλλες φορές των καταδυναστεύουν σαν εφιάλτες. 

Ο JACOB θα προσπαθήσει να μας πάρει από το χέρι και φοβισμένος όπως θα είναι, να μας οδηγήσει στο κόσμο του, που ίσως αποκαλύψει και τους δικούς μας φοβισμένους και σκοτεινούς “τόπους”.

Μία περφόρμανς διαρκείας (durational performance)  όπου μπορείς να συναντήσεις τον JACOB και να καθίσεις μαζί του, να τον κατασκοπεύσεις, να γευτείς αυτό που είναι ή απλά να του ρίξεις μια κλεφτή ματιά.  Μπορείς να φύγεις αλλά και να ξανάρθεις και να γίνεις για λίγο ή για πολύ μάρτυρας αυτού του κόσμου που ίσως κάπου να κρύβει και κάτι από εσένα.

Το έργο δημιουργήθηκε από τους:
Mike Rafail
Μάρθα Φωκά
Φώτη Νικολάου
Aλέξη Βαγιανό
Έλενα Κοτασβήλι
Αναστασία Δημητριάδου / Nama Dama

Info
Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, Παρασκευή 1 και Σάββατο 2 Μαρτίου 2024
Θεατράκι Μόλου, 19.00-21.00
Περιοχή Μόλου, Λεμεσός
Είσοδος ελεύθερη