ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Κούλλης Νικολάου ξεκίνησε το δικό του e-donation για το TELETHON Κύπρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον δικό του online έρανο για ενίσχυση του έργου του TELETHON Κύπρου ξεκίνησε ο Κούλλης Νικολάου. Ο αγαπημένος ηθοποιός και παραγωγός συμπεριλαμβάνεται πλέον στην ομάδα των e-donations του TELETHON, και καλεί όλους να στηρίξουν τη μεγάλη προσπάθεια του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου και του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου!

Τα e-donations του TELETHON Κύπρου είναι ατομικοί online έρανοι, στην οποία συμμετέχουν ήδη και άλλες γνωστές προσωπικότητες, όπως Χριστιάνα Αριστοτέλους, Ανδρέας Δημητρόπουλος, Χριστίνα Παυλίδου, Λώρης Λοιζίδης, Σταύρος Κυπριανού κ.α.. Στην ιστοσελίδα του TELETHON, εμφανίζεται ο προσωπικός έρανος του κάθε ατόμου που τον διοργανώνει, εμπλουτισμένος με φωτογραφίες και ένα γραπτό μήνυμα επιλογής του εθελοντή.

Ο Κούλλης Νικολάου δήλωσε για τη δική του προσπάθεια: «Κάθε εισφορά στο TELETHON μεταφράζεται σε βοήθεια προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο μας. Με τον δικό μου τρόπο, θέλω και εγώ να συμβάλω σε αυτό το έργο. Καλώ τον καθένα από εμάς να στηρίξει τον έρανο μου, με όποιο ποσό εισφοράς επιθυμεί. Κάθε εισφορά είναι πολύτιμη και με φέρνει πιο κοντά στο στόχο μου».

Στο πιο κάτω link μπορεί κανείς να επισκεφθεί τη σελίδα του Κούλλη Νικολάου στο TELETHON και να συνεισφέρει στη δική του καμπάνια:

https://www.cing.ac.cy/easyconsole.cfm//page/edonationsArticle/edonation_id/17

Το TELETHON διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και τον Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου από το 1994. Στόχος της δράσης είναι η προσφορά καλύτερων συνθηκών ζωής στους μυοπαθείς συνανθρώπους μας, πιο ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές ιατρικές και παραϊατρικές υπηρεσίες και χρηματοδότηση της επιστημονικής έρευνας για την εξεύρεση θεραπειών για νευρολογικές και γενετικές παθήσεις. Διαχρονικός, Μεγάλος Χορηγός του TELETHON Κύπρου είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου.