ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Μάριος έφτιαξε παγωτό από κάνναβη και μας καλεί να χαλαρώσουμε απολαμβάνοντας ένα

WIZ TEAM

Αν νομίζεις ότι τα έχεις δοκιμάσει όλα, μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Στο κέντρο της πρωτεύουσας, στην άρτι αφιχθείσα παγωταρία Les fouets du fou, στην πλατεία Σπυριδάκη, πλέον υπάρχει στο ψυγείο (και) παγωτό από κάνναβη.

Ο pastry chef Μάριος Φωτίου, γνωστός μεταξύ άλλων για το εξαιρετικό gelato που φτιάχνει -ποιος μπορεί να λησμονήσει τη γεύση χοιρομέρι που πρόσφερε το περσινό καλοκαίρι στην Άλωνα, αλλά και τη σοκολάτα του από Valrhona-, καταφέρνει και πάλι να πρωτοτυπήσει.

Εκτός από τις γεύσεις σισαμόπιτα με τερατσόμελο, ριζόγαλο και μέσπιλο, λοιπόν, που ήδη προσφέρονται στη gellateria του, και αφού πειραματίστηκε πολύ με την κάνναβη, κατάφερε τελικά να τελειοποιήσει τη νέα του γεύση.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, διευκρινίζει πως για το εν λόγω παγωτό έχει χρησιμοποιηθεί κάνναβη σε μορφή τσαγιού (αποξηραμένα φύλα), αλλά και CBD Oil σε μικρότερη ποσότητα.



Δεν το δοκιμάσαμε (ακόμα), αλλά ο ίδιος υποστηρίζει πως τόσο σε γεύση όσο και σε υφή είναι εξαιρετικό, αφού «τρώγοντάς το, νιώθεις ακόμα και τους σπόρους στο στόμα σου».

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως η συγκεκριμένη γεύση είναι οργανική αλλά και vegan. Ακόμα το σκέφτεσαι; Δεν νομίζεις πως ήρθε η ώρα να βολτάρεις ως το κέντρο, στο σημείο που είναι το πανύψηλο 360, να πάρεις το παγωτό σου από το «Les fouets du fou» και να… χαλαρώσεις σε ένα από τα παγκάκια της πλατείας Σπυριδάκη;

Info
Τηλ. 99898935
Στασάνδρου 4, Λευκωσία.
ΤΡ-ΠΑΡ 11.00-14.00 & 16.00-23.00, Σ 11.00-14.00 & 16.00-01.00, Κ 17.00.00.30