ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Μελής ο νταής» στη Read Library

NEWSROOM WIZ-GUIDE

Σε μια σχολική αυλή, ο Μελής εκφοβίζει και ασκεί βία σε άλλα παιδιά. Ο Γιωργάκης και η Ντίνα βρίσκονται σε μεγάλο δίλλημα για το αν θα πρέπει να καταγγείλουν τον Μελή στον διευθυντή του σχολείου ή να συνεχίσουν να ανέχονται αυτή του τη συμπεριφορά…Η ιστορία διαδραματίζεται στο σχολικό περιβάλλον και εξηγεί στα παιδιά γιατί δεν πρέπει να ανέχονται τη σωματική ή τη λεκτική βία από κανέναν!

Είναι επιμελημένη από ειδική ψυχολόγο και παροτρύνει τα παιδιά να επιλέξουν τα ίδια για το πως θέλουν να δράσουν οι πρωταγωνιστές της ιστορίας. Η πλοκή της ιστορίας εξελίσσεται με βάση τις απαντήσεις των παιδιών και στο τέλος, ανάλογα με τις σχετικές απαντήσεις, σκιαγραφείται το προφίλ του παιδιού.

Απευθύνεται τόσο σε παιδιά που δέχονται βία, όσο και σε αυτά που την ασκούν. Απευθύνεται ακόμα σε παιδιά του σχολικού περιβάλλοντος που παρακολουθούν τη βία παραμένοντας αμέτοχα, αλλά και στους γονείς των παιδιών.

Κατάλληλο για παιδιά μεταξύ 4-12 χρόνων αλλά και τους γονείς τους!

Το βιβλίο διανέμεται ψηφιακά από την εφαρμογή Read Library στην τιμή των 3,49 ευρώ.

Αγοράστε το ψηφιακό βιβλίο εδώ.

Κατεβάστε την εφαρμογή σε κινητά και tablets,
για τεχνολογία iOS εδώ
για τεχνολογία Android εδώ
Οι συντελεστές του βιβλίου:
Ο Ανδρέας Καπανδρέου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Σπούδασε «Βιβλιοθηκονομία», «Informatio& Library Studies» και «Επιστήμες της Αγωγής – Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση», σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο και Κύπρο. Εργάζεται στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστήμιο Κύπρου και είναι Υπεύθυνος του Τομέα Συστημάτων και Τεχνολογιών Πληροφόρησης της Βιβλιοθήκης. Με τα κοινά ασχολείται από τα φοιτητικά του χρόνια και διετέλεσε μέλος σε πολλά συμβούλια και οργανισμούς. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τη συγγραφή και την ανάγνωση βιβλίων. Από το 2010 διατηρεί το ιστολόγιο @Ανδρέας Καπανδρέου - http://andreaskandreou.blogspot.com/ όπου ασχολείται με τη λογοτεχνία, τα βιβλία και τον πολιτισμό.Τα βιβλία του:1. Το τρομακτικό μυστικό του Αϊνστάιν: αλλόκοτα διηγήματα (Επιφανίου, 2010). 2. Ο γιος της μάγισσας: αλλόκοτες ιστορίες (Συμπαντικές Διαδρομές, 2012). 3. Ο μυστικός σύντροφος του Ρήγα: η άγνωστη μαρτυρία του Ιωάννη Καρατζά (Συμπαντικές Διαδρομές, 2016). 4. Το τέλος της Χιονάτης: ποίηση (Συμπαντικές Διαδρομές, 2017). 5. Η παράξενη ιστορία του Ευριπίδη Παπαδόπουλου και άλλα διηγήματα (Συμπαντικές Διαδρομές, 2019).