ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O «Μπακαλόγατος» ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Κύπρο

WIZ TEAM

Ο Λωρης Λοϊζίδης και η παρέα του επιστρέφουν πίσω στο χρόνο και ανεβάζουν επι σκηνής την δημοφιλέστερη και εμπορικότερη κωμωδία του ελληνικού κινηματογράφου με τίτλο «Μπακαλόγατος» των Χρίστου και Γιώργου Γιαννακόπουλου και Ντίνου Κατσουρίδη.

Η υπόθεση του έργου διαδραματίζεται σε ένα μπακαλοταβερνείο και περιστρέφεται γύρω από τον «μπακαλόγατο» Ζήκο ( Λώρης Λοϊζίδης ) και τον παντοπώλη Παντελή (Τάσος Κωστής ). Ο Ζήκος είναι ένας αεικίνητος , δαιμόνιος και εκρηκτικός επαρχιώτης! Οι ιδιαιτερότητες του, δεν του στερούν το δικαίωμα να ονειρεύεται μεγαλεία και σκαρφίζεται διάφορους τρόπους για να τα φτάσει. Ο Ζήκος είναι ερωτευμένος με την Φιφίκα (Σαββίνα Γεωργίου ) ενώ το αφεντικό του θέλει να παντρευτεί την φίλη της, μία πολύ νεότερή του κοπέλα, τη Λίτσα (Μαρία Μαστριδου). Η αλήθεια είναι ότι τα κορίτσια θέλουν να παντρευτούν τους αγαπημένους τους! Θα τα καταφέρουν ;

Στην παράσταση λαμβάνουν μέρος οι ηθοποιοί Τάσος Κωστής, Λωρης Λοϊζίδης, Χρίστος Γρηγοριάδης, Μιχάλης Σοφοκλέους, Γιάννης Κόκκινος, Μαρία Μαστρίδου, Μαρία Παπακώστα, Σαββινα Γεωργίου, Κωνσταντίνος Σωκράτους και Κωνσταντίνος Τσίτσιος.

Το εργο θα μεταφέρει το θεατρικό κοινό στην Αθήνα μια άλλης εποχής, τότε που ήταν όλα πιο όμορφα, πιο ρομαντικά, αυθεντικά και αληθινά !

Η σκηνοθεσία και διασκευή κειμένων φέρουν την σφραγίδα του Λώρη Λοϊζίδη.

Παραστάσεις

Πρεμιέρα Σάββατο 7 Δεκεμβρίου. 

Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20.30

Παρασκευή 10- Δευτέρα 13 Ιανουαρίου παραστάσεις στο Παττίχειο Λεμεσού

Πέμπτη 16- Κυριακή 19 Ιανουαρίου Παττίχειο Λάρνακας

Παρασκευή 24-Δευτέρα 27 Ιανουαρίου Μαρκίδειο Πάφου

Eισιτήρια €15/ €20

Εισιτήρια και πληροφορίες https://tinyurl.com/ompakalogatos

Διάρκεια παράστασης 2 ώρες

Πληροφορίες 70001910