ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο «μυστικός» κήπος της Πάφου επιστρέφει σύντομα

WIZ TEAM

Ανυπομονούμε για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μέρες που τα σαββατοκύριακα μάς βρίσκουν σε όμορφες αυλές, με το απαλό αεράκι να μας συντροφεύει καθώς απολαμβάνουμε το brunch ή τον καφέ μας.

Στις περσινές καλοκαιρινές μας εξορμήσεις ανακαλύψαμε αρκετά «κρυμμένα» διαμαντάκια στο νησί μας. Ένα τέτοιο διαμαντάκι είναι και ο υπέροχος κατάφυτος κήπος, που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο, ονόματι «Secret Garden» και ο οποίος βρίσκεται στο μακρινό χωριό Παναγιά, στην επαρχία Πάφου.

Το αγαπημένο πλέον αυτό spot, ανακοίνωσε την επιστροφή του, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 1η Απριλίου, χαροποιώντας αρκετούς θαμώνες, ανάμεσα σε αυτούς και εμάς που ανυπομονούμε και φέτος να περάσουμε ευχάριστες στιγμές στην υπέροχη αυλή του.

Με γλαστράκια, παραδοσιακά αντικείμενα και παραδοσιακές ξύλινες καρέκλες, ο καταπράσινος κήπος μπορεί να σε φιλέψει καθημερινά από το πρωί με κυπριακό brunch, αποτελούμενο από αυγά, καπύρες, αλλαντικά, τυριά, αγγουράκια, ντομάτες, μικρές ελιωτές και διάφορα άλλα, καφέδες, homemade γλυκά και γλυκά του κουταλιού, όπως επίσης και κοκτέιλ.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:
 


Info

Τηλ. 99038137
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 79, Πάνω Παναγιά, Πάφος