ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο «ναός» του ναργιλέ άνοιξε στη Λευκωσία

WIZ TEAM

Santai στα Ινδονησιακά θα πει «χαλαρώστε». Αυτό ακριβώς είναι το κόνσεπτ του μαγαζιού που άνοιξε πριν λίγες μέρες στο κέντρο της Λευκωσίας. Ένας all day χώρος ο οποίος έχει σαν στόχο να χαλαρώνει απόλυτα τους θαμώνες του.

Τo Santai Lounge έχει σαν βάση του τον ναργιλέ ωστόσο διαθέτει όλα όσα βρίσκεις σε ένα All day Lounge μαγαζί. Στο μενού του θα βρεις μεγάλη ποικιλία από Finger Food, ποτά και κοκτέιλ ενώ διαθέτει την μεγαλύτερη ποικιλία καπνού και γεύσεων ναργιλέ που έχεις συναντήσει ποτέ.

Μεταξύ άλλων σερβίρει Βao Buns, gyozas, πίτσες και σαλάτες και γενικά πιάτα που μπορείς να απολαύσεις καθισμένος αναπαυτικά στους άνετους καναπέδες και τις πολυθρόνες του.


Η διακόσμηση του δεν είναι τυχαία. Απεικονίζει το ταξίδι του ναργιλέ από την Ασία μέχρι την Ευρώπη και είναι εμπνευσμένη από τις αραβικές χώρες ενώ έχει και στοιχεία από Μέση Ανατολή και Ευρώπη.

Όλα τα έπιπλα είναι σχεδιασμένα ώστε οι θαμώνες να βιώνουν την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και καπνίσματος. Οι καρέκλες και οι καναπέδες είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε να στηρίζονται και να είναι άνετα τα χέρια που κρατάνε τον ναργιλέ.

Η μουσική που ακούγεται στον χώρο είναι Hip Hop, RnB, Lounge και deep house.

To Santai Lounge είναι ένα μαγαζί απόλυτα εξειδικευμένο στον ναργιλέ, συγκαταλέγεται στα καλύτερα μαγαζιά του κόσμου όσον αφορά την συγκεκριμένη συνήθεια και είναι κάτι που σίγουρα έλειπε από την Κύπρο.

Βρίσκεται στην Γρίβα Διγενή 6 στην Λευκωσία  Tηλ. 22312560