ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο «Πλάτανος Στου Ρουσιά» είναι η νέα ταβέρνα στην ορεινή Λάρνακα

WIZ TEAM

Έχει λειτουργήσει εδώ και μερικές μέρες, προσφέροντας από ένα νέο location τους πάντα ποιοτικούς και νόστιμους μεζέδες του, σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο κάτω από τη σκιά του αιωνόβιου πλάτανου στην είσοδο του γραφικού Κάτω Δρυ.

Γράφαμε προ μερικών ημερών ότι η δημοφιλής ταβέρνα «Στου Ρουσιά» φεύγει από τα Λεύκαρα και μεταφέρεται στο διπλανό χωριό, μόλις 3χλμ μακριά, σε έναν ιστορικό χώρο. Η ταβέρνα λοιπόν έχει λειτουργήσει ήδη, μεταφέροντας στην ουσία το σκηνικό από το κέντρο των Λευκάρων, όπου βρισκόταν για σχεδόν δύο χρόνια, σε έναν νέο κοντινό καταπράσινο χώρο στην είσοδο του Κάτω Δρυ.

«Ο χώρος έχει ανακαινιστεί πλήρως, σχεδόν κτίστηκε ξανά από την αρχή», έχει αναφέρει στο WiZ ο ιδιοκτήτης των εστιατορίων «Στου Ρουσιά», Κώστας Ρουσιάς.

Η φιλοσοφία του μενού θα είναι όπως τη γνωρίζουμε. Μέσα από μια γκάμα επιλογών από πιάτα παραδοσιακής κυπριακής κουζίνας θα μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει τον δικό του μεζέ, ενώ σφήνα μπαίνουν και αρκετά πιάτα ελληνικής κουζίνας, όπως πχ οι κολοκυθοκεφτέδες, το κεφαλοτύρι σαγανάκι, η στραπατσάδα κ.λπ.

Ως γνωστό, το εστιατόριο στην ορεινή Λάρνακα είναι το τρίτο της επωνυμίας Στου Ρουσιά, μετά τη Λάρνακα και τη Λευκωσία. Για την ιστορία να πούμε ότι το πρώτο εγκαινιάστηκε πριν 13 χρόνια, την 1ην Οκτωβρίου του 2010, από τους Κώστα και Λία Ρουσιά, σε ένα αναπαλαιωμένο διατηρητέο στην παλιά πόλη της Λάρνακας.

Info
Τηλ. 24343489
Κάτω Δρυς, επ. Λάρνακας
Δ-Σ 13.00-21.00, Κ 13.00-15.00 (Τρ κλειστό)