ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Μουσικόραμα παρουσιάζει τη «Μαγεία της Κιθάρας»

WIZ TEAM

O Πολιτιστικός Οργανισμός Μουσικόραμα παρουσιάζει τη “Μαγεία της Κιθάρας” με τον Μάρκο Τριανταφυλλίδη σε μια μοναδική συναυλία την Τέταρτη, 26 Οκτωβρίου 2022, στις 20:00 στην Καστελιώτισσα, Λευκωσία.

Καλλιτεχνική επιμέλεια και οργάνωση: Αντώνης Κοΐζας
Απολαύστε μια διαφορετική προσέγγιση της Ισπανικής και λάτιν μουσικής, του Αργεντίνικου Τάγκο και δημοφιλή έργα μέσα από μία σύγχρονη αισθητική.

Ταξιδέψτε με την μαγεία της κιθάρας με τον εξαιρετικό καλλιτέχνη Μάρκο Τριανταφυλλίδη που θα μας αποδείξει ότι το tango συνεχίζει να είναι ένας ζωντανός τρόπος έκφρασης και η ταυτότητα της Αργεντινής.

Οι ρίζες του ανάγονται στη δυτική Αφρική και την Ισπανία. Το τάνγκο διέσχισε τον ωκεανό, πήρε την πρώτη του µορφή στις υποβαθµισµένες συνοικίες του Ρίο ντε λα Πλάτα και κατάφερε, µε έναν µοναδικό δυναµισµό, όχι µόνο να επιβιώσει αλλά και να εμπλουτιστεί στον 20ό και –απρόβλεπτα– στον 21ο αιώνα, εκφράζοντας ένα είδος τελετουργικού ερωτικού κώδικα, που ανανεώνεται µέσα από νέους εκτελεστές και δηµιουργούς. Ένα δυναμικό ρεπερτόριο που δεν θα αφήσει κανένα αδιάφορο! Το κάθε κομμάτι έχει μια απίστευτη ενέργεια και πάθος.

Info
Tετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022
Αίθουσα Καστελιώτισσα, 20.00
Αγίου Μάρωνα
Πύλη Πάφου, Παλαιά Λευκωσία
Είσοδος Ελεύθερη
Πληροφορίες 99430654