ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος αγαπά τα εστιατόρια της επαρχίας Λάρνακας

WIZ TEAM

Μετά την ταβέρνα στα Λεύκαρα που είχε επισκεφτεί ακριβώς πριν από έναν χρόνο, επέλεξε για το γεύμα του και πάλι μια κοινότητα της επαρχίας Λάρνακας, αυτή τη φορά στα παράλια.

Τις τελευταίες μερικές μέρες ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β΄ του Μονακό βρίσκεται στην Κύπρο στο πλαίσιο ενός ιδιωτικού ταξιδιού. Παρόλο που τέτοια ταξίδια πραγματοποιούνται υπό άκρα μυστικότητα, εντούτοις συχνά οι αναρτήσεις και τα stories στα social media μάς δίνουν την ευκαιρία να παίρνουμε κλεφτές ματιές. Όπως σήμερα για παράδειγμα, που μέσω μιας ανάρτησης του Θεόδωρου Μανιταρά, ιδιοκτήτη του εστιατορίου Theta στα Περβόλια, μάθαμε ότι ο πρίγκιπας Αλβέρτος επέλεξε το εν λόγω εστιατόριο στην επαρχία Λάρνακας για το γεύμα του, το οποίο ως γνωστό συγκαταλέγεται στη λίστα με των WiZ 50 Best Restaurants με τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια της Κύπρου (διάβασε εδώ το σχετικό άρθρο στο Must).

Θυμίζουμε πάντως ότι ακριβώς πριν από έναν χρόνο, τον Απρίλιο του 2023, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος είχε βρεθεί και πάλι στην Κύπρο, γευματίζοντας τότε στην ταβέρνα Στου Ρουσιά (τότε ήταν στα Λεύκαρα, ενώ πλέον βρίσκεται στον Κάτω Δρυ, στην είσοδο του χωριού κάτω από τον αιωνόβιο πλάτανο).

Διαβάστε επίσης: Το μενού που ετοίμασε ειδικά για τη επίσκεψη του πρίγκιπα Αλβέρτου η ταβέρνα Στου Ρουσιά

Διάβασε επίσης: Τα τρία κυπριακά κρασιά που απόλαυσε ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β΄ στα Λεύκαρα