ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Σάκης Κατσούλης του Survivor συνέταιρος σε νέο μαγαζί στη Λευκωσία

WIZ TEAM

Γνωστό ελληνικό μαγαζί προσγειώθηκε στη Λευκωσία, με τον γνωστό από το Survivor Σάκη Κατσούλη να συνεργάζεται με Κύπρια επιχειρηματία.

Μιλώντας με την Άντη Φραγκουλίδου, την Κύπρια συνέταιρο στο Sempre, μας ανέφερε ότι μαζί με τον Σάκη Κατσούλη, νικητή του Survivor το 2021 αλλά και του Survivor All Star (2023), έφτιαξαν το νέο αυτό all day στην οδό Ιφιγενείας. Το Sempre coffee & cocktail bar είναι ουσιαστικά το αδερφάκι του δημοφιλούς ομώνυμου μαγαζιού στο Περιστέρι, του οποίου ιδιοκτήτες, εκτός από τον Σάκη Κατσούλη, είναι επίσης ο Γιώργος Σέμπρος και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος.

Παρόλο που λειτουργεί εδώ και μερικές βδομάδες, από την Πρωτομαγιά του 2024 συγκεκριμένα, εντούτοις το grand opening θα γίνει την Παρασκευή 31 Μαΐου. Εκεί θα είναι φυσικά και ο Σάκης Κατσούλης, αλλά και ο Γιώργος Σέμπρος ο οποίος θα βρεθεί και πίσω τα decks, μαζί με τον Mr Unknwn, ενδεχομένως και μερικές άλλες γνωστές προσωπικότητες από Κύπρο και Ελλάδα.

Πρόκειται για έναν ωραίο all day χώρος, ο οποίος από το πρωί προσφέρει καφέ και brunch, μεσημέρι και βράδυ σού δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις φαγητό μέσα από ένα αρκετά πλούσιο μενού με διεθνή προσανατολισμό, ενώ για το βράδυ η φάση έχει χαλαρή μουσική κοκτέιλ και άλλα ποτά.

Στο μενού θα βρείτε από Croque Monsieur και Croque Madame, μέχρι Super Bowl, Healthy Yoghurt και Pancakes, burgers, πίτσα, σαλάτες, ενώ στα κυρίως ξεχωρίζει το Chicken Gnocchi, το Rigatoni Black Angus, το Shrimp Kritharotto αλλά και το Jumpo Pork Chop. Ειδικό section υπάρχει για τα γλυκά, για το παιδικό μενού και για το finger food, με επιλογές για όλα τα γούστα.

Με μια βόλτα στο Instagram account του Sempre coffee & cocktail bar μπορείτε να πάρετε μια δυνατή γεύση από το νέο στέκι της πόλης, ενόψει και του πάρτι για το Grand Opening, στις 31 Μαΐου.

Info
Τηλ. 99273425
Ιφιγενείας 48, Στρόβολος, Λευκωσία
Δ-Κ 08.00-00.30