ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο σεφ Κρις Θεοφάνους συναντά το Salt & Fire

WIZ TEAM

Το Οινοποιείο Τσιάκκας φιλοξενεί το event «Awakening Vol.2».

Καθώς η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει, αλλά με τον καιρό να συνεχίζει να παραμένει φρέσκος, το Οινοποιείο Τσιάκκας μάς προσκαλεί να ζήσουμε την εμπειρία της έναρξης της μαγικής αφύπνισης του αμπελώνα.

Το Salt & Fire, σε συνεργασία με τον καταξιωμένο chef Chris Theofanous, προτείνουν την εκδήλωση «Awakening» για δεύτερη χρονιά στο Οινοποιείο Τσιάκκας, στις 31 Μαρτίου.

Μια εκδήλωση που υπόσχεται μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία, με εκλεκτά πιάτα και εκλεκτά κρασιά.

Ο σεφ Chris Theofanous, γνωστός για τη μαεστρία του στους συνδυασμούς γεύσεων, θα επιμεληθεί ένα μενού που θα τονίζει τα εποχιακά συστατικά, ενώ το διαθέσιμο wine pairing για κάθε course έχει προετοιμαστεί προσεκτικά με τα βραβευμένα κρασιά του Οινοποιείου Τσιάκκας έτσι ώστε να ενισχύσει τις γεύσεις και να προσφέρει ένα τέλειο συμπλήρωμα στο γαστρονομικό ταξίδι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο σεφ Κρις Θεοφάνους είναι απόφοιτος της Ακαδημίας Μαγειρικών Τεχνών της Ελβετίας (CAAS), αλλά και ότι ως σεφ του The Polo Bar Restaurant στου οποίου το τιμόνι ήταν μέχρι πρόσφατα κατάφεραν μαζί με την ομάδα του να κερδίσουν πολλά βραβεία και διακρίσεις.

Info
Κυριακή 31 Μαρτίου 2024
Οινοποιείο Τσιάκκας, 12.30 & 15.30
Πελένδρι, επ. Λεμεσού