ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Σεπτέμβρης ξεχειλίζει από συναυλίες

WIZ TEAM

Μπορεί η ανεμελιά του καλοκαιριού να αποχωρεί με την άφιξη του Σεπτέμβρη εντούτοις οι συναυλίες είναι εδώ για να μας παρηγορήσουν, να μας χαλαρώσουν και να μας χαρίσουν μικρές νοερές αποδράσεις. Ο Σεπτέμβρης ξεχειλίζει από συναυλίες, το Wiz σας τις παρουσιάζει και εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε αυτές που σας εκφράζουν. 

Διονύσης Σαββόπουλος στο Kηποθέατρο Λεμεσού


Δεν θα μπορούσε ο μεγάλος μας τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος να μην έστηνε μια ειδική παράσταση για τα «100 Χρόνια της Μικράς Ασίας» που συμπληρώνονται φέτος.

Μια παράσταση με τραγούδια δικά του, τραγούδια από οπερέτες αλλά και τραγούδια άλλων μεγάλων Ελλήνων συνθετών τα οποία ο ίδιος ονομάζει «Σμυρνέικα, πολίτικα, τραγούδια ανατολίτικα και Σαββοπουλικά». Τραγούδια που θα ξυπνήσουν μνήμες και θα μας χαρίσουν στιγμές βγαλμένες μέσα από τον πολιτισμό και την μεγάλη πολιτιστική αξία της Σμύρνης. 

Info
Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2022
Δημοτικό Κηποθέατρο Μάριος Τόκας, 21.00
Λόρδου Βύρωνα Λεμεσός
Εισιτήρια €25
Προπώληση tickethour.com.cy, ACS couriers

Πάολα στο 28o Παγκύπριο Φεστιβάλ Γάλακτος στο Δάλι

Η Παόλα ξανά στο Δάλι για μια μοναδική συναυλία. Μαζί της: οι Αναστάσιος Ράμος, Biased Beast και η Χριστίνα Σάλτη

Το Παγκύπριο Φεστιβάλ Γάλακτος αποτελεί την δημοφιλέστερη πολιτιστική εκδήλωση της καλοκαιρινής περιόδου και πραγματοποιείται κάθε χρόνο με τη διαχρονική στήριξη της κορυφαίας κυπριακής βιομηχανίας τροφίμων ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ. Ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους θεσμούς στην Κύπρο, το Φεστιβάλ Γάλακτος έχει καθιερωθεί ως τέτοιο, με την προσέλευση τα τελευταία χρόνια να είναι αθρόα.

Info
Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022
Γήπεδο Χαλκάνορα Ιδαλίου, 20.30
Δάλι Λευκωσία
Εισιτήρια €20 (€15 προπώληση)
Προπώληση Tickethour https://bit.ly/3buP0ta
Καταστήματα ACS, καφετέριες MIKEL
Κρατήσεις 77 77 88 44

Σωκράτης Μάλαμας στα Λύμπια και στο Κούριο

O Σωκράτης Μάλαμας στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας έρχεται στο Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών και στο Αρχαίο θέατρο Κουρίου, μαζί με την κιθάρα και τα τραγούδια που σηματοδοτούν την πορεία του μέχρι σήμερα!

Συνοδοιπόροι του, αγαπημένοι φίλοι – συνεργάτες:
Ιουλία Καραπατάκη: Τραγούδι
Πέτρος Μάλαμας: Τραγούδι
Φώτης Σιώτας: Βιολί, βιόλα, τραγούδι
Γιάννης Παπατριανταφύλλου: Κοντραμπάσο
Δημήτρης Λάππας: Κιθάρες, Λαούτο, μπουζούκι
Κλέων Αντωνίου: Ηλεκτρική κιθάρα
Νίκος Μαγνήσαλης: Τύμπανα
Γιάννης Μάλαμας: Κρουστά

Info
Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022
Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπίων, 21.00
Λύμπια Επαρχ. Λυκωσίας

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022
Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, 21.00
Αρχιεπισκοπή Λεμεσός

Εισιτήρια €25
Προπώληση Soldoutticketbox

Γιώργος Σαμπάνης στο Theama

O Γιώργος Σαμπάνης έρχεται στο Theama στην Λεμεσό, και υπόσχεται να απογειώσει το κοινό με μια μοναδική μουσική βραδιά.

Πρόκειται για έναν από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες της νέας γενιάς. Πέραν από αξιόλογος τραγουδιστής, είναι και σπουδαίος μουσικοσυνθέτης. Τα τραγούδια του έχουν σχεδόν πάντα την υπογραφή του και γίνονται αμέσως όλα επιτυχίες. Οι περισσότεροι καλλιτέχνης επιθυμούν να ερμηνεύσουν τραγούδια του και γι αυτό άλλωστε, αριθμεί αμέτρητες συνεργασίες με πολλούς από αυτούς. 

Info
Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022
Theama Venue, 23.00
Λεωφ. Αμαθούντος 138 Λεμεσός
Kρατήσεις 99852220

Κωσταντίνος Αργυρός και «Eleftheros Tour» στο Τσίρειο Στάδιο

Η μεγάλη sold out περιοδεία του καλλιτέχνη-φαινόμενο περνά και από την Κύπρο και συγκεκριμένα από το Τσίρειο Στάδιο.
Special guest στη συναυλία θα είναι ο Σάκης Ρουβάς, ο κορυφαίος Έλληνας star που «μαγεύει» κάθε φορά με την επιβλητική σκηνική του παρουσία, ενώ μαζί τους θα βρίσκεται και η Josephine, η «εκρηκτική» hit performer με τα no1 singles και τα εντυπωσιακά live.

Info
Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022
Τσίρειο Στάδιο, Λεμεσός
Εισιτήρια από €22
Κρατήσεις tickethour.com

Νίκος Πορτοκάλογλου στα Λύμπια

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας μας, στήνει φέτος το καλοκαίρι, μια μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών με τον ιδιαίτερο τρόπο που το κάνει στην τηλεοπτική του εκπομπή, το «Μουσικό Κουτί».

Ο τίτλος της παράστασης «Ένα φως αναμμένο», προέκυψε από την τελευταία του δημιουργία, ένα μελαγχολικό αλλά και ελπιδοφόρο λαϊκό τραγούδι με ηλεκτρική κιθάρα και μπουζούκι. Η οπτικοποίηση του τραγουδιού έγινε δια χειρός Νίκου Πορτοκάλογλου με το κινητό του στο αγαπημένο του Πήλιο σε συνδυασμό με εικαστικά παιχνίδια από την δημιουργική ομάδα της Foss Productions.

Μαζί του, η Βίκυ Καρατζόγλου, μία από τις νεότερες αναγνωρίσιμες γνήσιες λαϊκές φωνές, που έχει ήδη χαράξει μία ιδιαίτερη πορεία στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής. «Τρία λεπτά και κάτι» ο τίτλος του νέου της άλμπουμ που κυκλοφορεί από την Panik Records, με πολλούς σημαντικούς συντελεστές και έναν φρέσκο ήχο που αγκαλιάζει τα λαϊκά της στοιχεία και μπλέκει ομοιόμορφα με τα τραγούδια και την αισθητική του Νίκου. 

Info
Tετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022
Koινοτικό Πάρκο Λυμπιών, 20.30
Λύμπια
Εισιτήρια : €15 (Στην Είσοδο €20) | €25/άτομο σε τραπέζι
Προπώληση Soldouttikets

Villagers Of Ioannina City στα Λύμπια

Οι Villagers of Ioannina City επιστρέφουν συναυλιακά με full ηλεκτρικό set, σε ένα λάιβ που η Κύπρος, μάς πρόσμενε καιρό.

Η περσινή Revival Acoustic Tour, άφησε το συναυλιακό της στίγμα σε όλη την Ελλάδα, μέσα από μια σειρά συγκλονιστικών εμφανίσεων των Villagers of Ioannina City οι οποίες μεγάλωσαν την ανυπομονησία μας για τη ηλεκτρική συναυλιακή τους επιστροφή, που θα πραγματοποιηθεί φέτος.
Οι Villagers of Ioannina City μπήκαν από τα πρώτα τους βήματα στην εμπροσθοφυλακή της κοχλάζουσας ελληνικής σκηνής, χαρίζοντας στη γενιά τους τραγούδια και live που όρισαν τον ήχο ολόκληρης της γενιάς τους. Οι στίχοι κι οι μελωδίες τους ξέφυγαν από τα μουσικά όρια κι έγιναν σύνθημα κι ανάμνηση για τους χιλιάδες οπαδούς τους που ακολουθούν φανατικά κάθε τους μουσικό εγχείρημα, γεμίζοντας κάθε venue στο οποίο εμφανίζονται σε όλη τη χώρα.

Η τιμημένη πεντατονική της Ηπείρου έδειξε τον δρόμο στο RIZA, έναν δίσκο που αγαπήθηκε όσο λίγοι κι άνοιξε τον χορό των sold out shows στην Ελλάδα κι έπειτα στην Ευρώπη, ενώ το “Age of Aquarius” τους βρήκε μεστούς κι ώριμους να εντάσσουν τις progressive rock επιρροές τους στο μοναδικό τους ηχόχρωμα που κρύβει το heavy rock, τους Black Sabbath, αλλά και την ελληνική μουσική παράδοση.

Ιnfo
Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου 2022
Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπίων, 21.00
Λύμπια Επαρχία Λευκωσίας
Είσοδος €20
Προπώληση Soldoutticketbox

Flying Away Art and Music Festival 2022

Μετά από σχεδόν 3 χρόνια υποχρεωτικής απουσίας, η ομάδα του Flying Away Art and Music Festival επιστρέφει, με το αγαπημένο μας φεστιβάλ αλλά και πολλές άλλες εκδηλώσεις.
Στο φεστιβάλ θα τραγουδήσουν:

Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου
Δέσποινα Βανδή (Live)
Dj Chris Blenda

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου
ΜΠΛΕ (Live)
Professional Sinnerz & Κόμης Χ (Live)
Dj Charitos

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου
Locomondo (Live)
Dj Portiero

Ιnfo
Παρασκευή 9 - Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022
Γήπεδο Ορφέα, 18.00
Αθήνας 23, Λευκωσία

Νατάσα Μποφίλιου στο Παττίχειο Λάρνακας

Η εκρηκτική Νατάσσα Μποφίλιου, πάντα με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, έχοντας ολοκληρώσει μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων στην αθηναϊκή σκηνή του VOX, ταξιδεύει επιτέλους και πάλι με την εξαιρετική μπάντα της σε Ελλάδα και Κύπρο, για να γιορτάσει την επιστροφή σε αυτό που αγαπά περισσότερο: την άμεση επικοινωνία με το ενθουσιώδες κοινό της, μέσα από τις ανοιχτές συναυλίες. Με την γνωστή κι αγαπημένη “Εποχή του Θερισμού”, που κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές όλων μας, πλήρως αφομοιωμένη στον πυρήνα του προσωπικού κι αγαπημένου της ρεπερτορίου, η πιο δεμένη καλλιτεχνική τριάδα του ελληνικού τραγουδιού σας προσκαλεί σε μια ηλεκτρισμένη παράσταση, γεμάτη πάθος, έμπνευση, και ανατροπές. "Η Εποχή του Θερισμού μας χαρίζει από την πρώτη μέρα της, μεγάλες στιγμές! Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για τον τρόπο που την αγκαλιάσατε αλλά και για την συγκινητική σας προσέλευση στις συναυλίες μας. Λίγο πριν περάσουμε με φόρα στα επόμενα, είμαστε έτοιμοι για το πιο ξεχωριστό καλοκαίρι!" Νατάσσα-Θέμης-Γεράσιμος.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ: ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΜOYΣΙΚΟΙ: ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ πιάνο

Info
Σάββατο 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022
Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21.00
Εισιτήρια €20
Προπώληση Tickethour και Acs courier
Πληροφορίες 99905878, 99134323, 99905840

30 χρόνια Active Member στο Σκαλί Αγλαντζιάς

Οι Active Member συμπληρώνουν 30 Χρόνια ενεργούς δράσης και η ανάγκη επικοινωνίας και διηγήματος της μέχρι τώρα μεγάλης τους δισκογραφικής τους πορείας γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Στις 10 Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 9:00 το βράδυ, διάφορες γενιές θα συνταντηθουν στο Σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία, με ένα κοινό κώδικα – τη μουσική και τα τραγούδια ζωής του γκρουπ.

Το γκρουπ θα μοιραστεί με το κοινό ένα οδοιπορικό στη μεγάλη τους δισκογραφίας και θα δώσουν το δικό τους στίγμα ζωής. Οι μέχρι τώρα μεταβαλλόμενες καταστάσεις σε ένα κόσμο παλλομένο ή και βουβό, ερμηνεύονται για να μεταδώσουν αυτό που πρέπει να μαθευτεί, και κυρίως αυτό που δε λέγεται.

Ως Active Member μετρούν 22 δισκογραφικές δουλειές και δεκάδες άλλες ως solo artists. Επίσης, κυκλοφορούν πολλά και σπάνια προσωπικά άλμπουμ, ενώ έχουν συμμετάσχει σε παραγωγή, στίχους, ερμηνεία σε δεκάδες άλλες δισκογραφικές δουλειές άλλων καλλιτεχνών.
Ραντεβού στο Σκαλί για μια νύχτα γεμάτη μουσική!

Info
Σάββατο 10 Σεπτέμβρη 2022
Σκαλί Αγλαντζιάς, 21.00
Αγίου Γεωργίου 15 Αγλαντζιά, Λευκωσία
Εισιτήρια €10
Προπώληση Soldoutticketbox

Γιάννης Κότσιρας στο Σκαλί και στο Χάνι του Ιμπραήμ

Γιάννης Κότσιρας Καλοκαίρι 2022 Ο αγαπημένος Γιάννης Κότσιρας και οι συνεργάτες του έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία! Τα πολλά λόγια είναι περιττά όταν αναφερόμαστε στον δημοφιλή ερμηνευτή, που εδώ και χρόνια μας συντροφεύει τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια με την εκφραστική φωνή του, τα τραγούδια του, παλιά και καινούρια, που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει, τις πάντοτε εμπνευσμένες διασκευές του και τις εξαιρετικές επιλογές του σε τραγούδια λαϊκά! Φέτος, μας φέρνει δύο ακόμη τραγούδια, γραμμένα για τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Σασμός”, που έχουν κυριολεκτικά λατρευτεί από το κοινό! Το ομώνυμο “Σασμός”, ένα τραγούδι σύγχρονο, δυναμικό και με έντονα στοιχεία της πλούσιας κρητικής μουσικής παράδοσης, είναι το τραγούδι που μας μεταφέρει μουσικά στην ουσία της επιτυχημένης σειράς, περιγράφοντας το πως ο έρωτας καταφέρνει να νικήσει τη βεντέτα. Και το “Φως”, μία δυνατή μπαλάντα για κάθε πτυχή του έρωτα και της αγάπης, ένα κομμάτι γεμάτο «Φως» σε μία εποχή που το σκοτάδι μοιάζει να κυριαρχεί. Και τα δύο με στίχους του ίδιου και μουσική του Νίκου Τερζή. Ραντεβού το καλοκαίρι με όμορφα τραγούδια και ακόμα πιο όμορφες μουσικές βραδιές.

Info
Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022
Σκαλί Αγλαντζιάς, 20.30 τα
Εισιτήρια €30 / €25
Προπώληση: Ticket hour Cyprus & ACS courier (77777040)
Πληροφορίες: 99059257

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022
Xάνι του Ιμπραήμ, 20.00
Πάφος
Εισιτήρια https://eshop.anticancersociety.org.cy/el/
Πληροφορίες 26947923

Χρήστος Θηβαίος- 60 χρόνια του «Χορού Καισϊού» στη Λευκωσία

Η ΔΟΞΑ Δευτεράς παρουσιάζει τον Χρήστο Θηβαίο σε μια μοναδική συναυλία με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων "Χορού Καισϊού". Ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, από τους "Συνήθεις Υπόπτους" και τον "Άμλετ της Σελήνης" έως το "Σιδερένιο νησί" και το «Εμπάργκο».
Επιλέγει από τη μεγάλη του δισκογραφία όλα τα δικά του τραγούδια που αγαπάμε εμείς και τα «παντρεύει» με τραγούδια που λατρεύει ο ίδιος: “Ημερολόγιο”, “Ας Χαθείς”, “Αγάπη”, “Παλιός Στρατιώτης”, “Μικρή Πατρίδα”, “Βροχή μου”, και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα, αγκαλιά με αγαπημένα κομμάτια άλλων καλλιτεχνών.

Info
Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022
Κοινοτικο Γήπεδο Δευτεράς, 20.00
Λευκωσία
Εισιτήρια €10
Προπώληση soldoutticketbox

Μάριος Φραγκούλης- Deborah Myers στο Κούριο και στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών

Η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της ανακοινώνει τον προγραμματισμό δύο μουσικών φιλανθρωπικών εκδηλώσεων, με τη συμμετοχή των καταξιωμένων καλλιτεχνών Μάριου Φραγκούλη και Deborah Myers.Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου και στo Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών, στη Λευκωσία.

Η διοργάνωση των δύο συναυλιών εμπίπτει στις διαρκείς, έμπρακτες προσπάθειες της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου, και στους ευρύτερους στόχους της που έθεσε από την ίδρυση της, για ενίσχυση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών φροντίδας υγείας στα παιδιά της Κύπρου, καθώς τα καθαρά έσοδα θα προσφερθούν για οικονομική στήριξη των Παιδιατρικών Κλινικών που λειτουργούν σε όλες τις επαρχίες.
Οι συναυλίες τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και του Παγκυπρίου Ιατρικού Συλλόγου.

Info
Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022
Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, 21.00
Αρχιεπισκοπή Λεμεσός

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022
Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών, 21.00
Λευκωσία
28ης Οκτωβρίου Ακρόπολη, Λευκωσία

Εισιτήρια €30/€35
Προπώληση Tickethour

Uriah Heep Live στο Παττίχειο Λεμεσού και στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου


Οι θρύλοι του κλασικού ροκ έρχονται στην Κύπρο για να γιορτάσουν την επέτειο της 50ετούς πορείας τους με ένα τρίωρο σόου, για πρώτη φορά στην ιστορία τους! Οι δημιουργοί πολλών εμβληματικών τραγουδιών, μεταξύ των οποίων τα Easy Living και July Morning, θα ερμηνεύσουν όλες τις επιτυχίες τους σε δύο μεγαλειώδη live, στη Λεμεσό στις 20 Σεπτεμβρίου 2022 και τη Λευκωσία στις 22 Σεπτεμβρίου 2022.

Μαζί με τους μεγάλους Led Zeppelin, Black Sabbath και Deep Purple οι Uriah Heep έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξη του κλασικού hard rock ήχου. Το ντεμπούτο άλμπουμ τους ...Very ‘Eavy, ...Very’ Umble σήμανε την εμφάνιση ενός νέου μουσικού κινήματος που θα μεσουρανούσε στα 70s και θα ενισχυόταν ακόμα περισσότερο στα 80s.
"Gypsy", "Bird of Prey" και "Walking in Your Shadow" - τραγούδια που γνωρίζουμε όλοι και που υπήρξαν η αφετηρία της πορείας των Uriah Heep, της πορείας που οδηγεί στο επερχόμενο tour του 2022. Κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής καριέρας τους οι Uriah Heep έχουν κυκλοφορήσει αμέτρητα studio και live albums, έχουν πουλήσει πάνω από 45 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και έχουν παίξει σε πάνω από 4000 επικών διαστάσεων συναυλίες, σε 60 χώρες. 

Ιnfo
Tρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022
Παττίχειο Λεμεσού, 20.00
Αγίας Ζώνης 4 Λεμεσός

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022
Δημ. Θέατρο Στροβόλου, 20.00
Στροβόλου 100
Εισιτήρια €25
Προπώληση Soldouttickets

 Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Παττίχειο Λάρνακας

Η Παιδική Εξοχή Λάρνακος με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και την Ορχήστρα Σύχγρονης Μουσικής Τρακάρτ, παρουσιάζουν την συναυλία με τίτλο "Τα τραγούδια που αγάπησα" στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια καλεί το κοινό σε ένα μελωδικό ταξίδι από το χθες στο σήμερα, καθώς θα επιχειρήσει να γεφυρώσει μελωδικά το τότε και το τώρα, παρουσιάζοντας τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της και όχι μόνο.

Info
Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022
Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21.00
Λεωφόρος Αρτέμιδος. Λάρνακα
Eισιτήρια €25/€30
Προπώληση www.tickethour.com.cy  Tηλ. 77777040
Καταστήματα ACS Couriers

Δήμητρα Γαλάνη στο Κούριο και στο Σκαλί

Η Δήμητρα Γαλάνη παρουσιάζει, ένα αφιέρωμα στο ερωτικό τραγούδι, ένα ταξίδι στον χρόνο και στον κόσμο. Μια μουσική περιπλάνηση στον ερωτικό λόγο μέσα από τραγούδια που έχουμε λατρέψει. Έχοντας τα τελευταία χρόνια ολοκληρώσει ή συμμετάσχει σε σημαντικότατα projects (Chronos, Αφιέρωμα Ξαρχάκου στον Βαμβακάρη, παραστάσεις με την Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης), η Δήμητρα Γαλάνη παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία το 2020 (στο Μέγαρο Μουσικής Αθήνας και Θεσσαλονίκης) μια παράσταση με «άλλη» διάθεση, πιο ποπ, πιο ηλεκτρική και σαφώς πιο «διεθνική». Δουλεύοντας με τους σπουδαίους καλλιτέχνες-μουσικούς της νεότερης γενιάς που αποτελούν το γκρουπ με το οποίο η Δήμητρα Γαλάνη τα τελευταία δώδεκα χρόνια μοιράζεται τη σκηνή, φτιάχνει ένα μουσικό σκηνικό καθαρά ερωτικό και ταξιδιάρικο, ένα παιχνίδι αισθημάτων και αισθήσεων. Αυτή η παρέα λοιπόν θα μας αιφνιδιάσει για άλλη μια φορά με απρόσμενες διασκευές κάνοντας μια νέα προσέγγιση στο παλαιότερο υλικό και φέρνοντας στο φως κάποια από τα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια κάθε εποχής από το ελληνικό και παγκόσμιο ρεπερτόριο. Μαζί της δύο τραγουδοποιοί-ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, η ελληνοβραζιλιάνα βραβευμένη συνθέτρια και τραγουδοποιός Κατερίνα Πολέμη και ο ταλαντούχος συνθέτης Ευστάθιος Δράκος, με τους οποίους η Δήμητρα Γαλάνη δημιουργεί έναν υπέροχο ερωτικό «διάλογο» ανάμεσα σε τραγούδια που αποτελούν διεθνή διαχρονικά στάνταρντ (βραζιλιάνικα, ιταλικά, αγγλικά, γαλλικά και κυρίως ελληνικά) και μιλούν κατευθείαν στην καρδιά, στο σώμα, στο μυαλό, στις αισθήσεις μας: ερωτικά και ποπ –με την ευρύτερη έννοια του όρου. Ειδική συμμετοχή: η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη και ο νεαρός πρωτοεμφανιζόμενος ερμηνευτής Δημήτρης Κόψης. 

Info
Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022
Αρχαίο θέατρο Κουρίου, 20.30
Αρχιεπισκοπή Λεμεσός

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022
Σκαλί Αγλαντζιάς, 20.30
Αγίου Γεωργίου 15 Αγλαντζιά, Λευκωσία

Εισιτήρια €25/€30
Προπώληση: www.tickethour.com.cy  & acs courier (77777040)
Πληροφορίες: 99059257 & 99300430

Quest Pistols στο Zante

Το εμβληματικό pop συγκρότημα από την Ουκρανία για μία και μόνο εμφάνιση στην Κύπρο.
Όταν πριν από 15 χρόνια τρεις χορευτές από την Ουκρανία συναντήθηκαν επί σκηνής και άρχισαν να τραγουδούν, αμέσως όλοι μιλούσαν για ένα δυνατό boy band.
Οι Quest Pistols κατάφεραν να αφήσουν το στίγμα τους στην pop σκηνή, φέρνοντας νέο αέρα με τις λαμπερές εμφανίσεις τους, αλλά και τα δυνατά hits τους.
Αρκετά χρόνια μετά, τα μέλη του συγκροτήματος, Anton Savlepov, Konstantin Borovsky και Nikita Goryuk, συναντιούνται ξανά, παρουσιάζοντας αγαπημένα τραγούδια τους που σαφέστατα αποτέλεσαν το soundtrack μιας ολόκληρης γενιάς: «I’ m tired», «Days of Glamour», «White Dragonfly of Love», «I’ m your drug», «You’ re so beautiful», «Santa Lucia».

Info
Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022
Zante Venue, 19.00
Δρόμος Τροόδους, Παραμύθα, επ. Λεμεσού
Είσοδος από €40
Προπώληση soldoutticketbox

Mαρινέλλα & Θεοδωρίδου στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών και στο Παττίχειο Λάρνακας

Η Μαρινέλλα και η Νατάσα Θεοδωρίδου ενώνουν τις φωνές τους, το ταλέντο τον ενθουσιασμό τους και τα τραγούδια της τεράστιας δισκογραφικής πορείας τους, σε τέσσερις μοναδικές συναυλίες.
Σε ένα πρόγραμμα με όλες τις προσωπικές τους επιτυχίες, μοναδικές διφωνίες και αξεπέραστα λαϊκά τραγούδια, που θα μας χαρίσουν αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές.

Info
Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022
Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, 21.00
28ης Οκτωβρίου Ακρόπολη, Λευκωσία

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022
Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, 21.00
Λεωφόρος Αρτέμιδος. Λάρνακα

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022
Δημοτικό Κηποθέατρο, 21.00
Λόρδου Βύρωνα, Λεμεσός