ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Σταυρής Γεωργίου προσφέρει νόστιμο comfort food στο πρώτο δικό του εστιατόριο

WIZ TEAM

Bestseller είναι το burger, αφού όπως μας λέει ο ίδιος μέσα στον πρώτο μήνα λειτουργίας του «Stavris Kitchen» έφτιαξε περισσότερα από 2000 black angus burgers για τους πελάτες του. 

Έπειτα από αρκετά projects εστίασης, στα οποία ο φιναλίστ του Master Chef 2020 Σταυρής Γεωργίου συμμετείχε ως consultant chef, και παράλληλα με όλα τα υπόλοιπα που κάνει, ήρθε η ώρα να μας παρουσιάσει επιτέλους το δικό του εστιατόριο. Το Stavris Kitchen, όπως ονομάζεται, ήρθε για να μας δώσει την ευκαιρία μέσω ενός μικρού αλλά αρκετά ψαγμένου μενού να γευτούμε ξανά γεύσεις οικείες και αγαπημένες. Φαγητό που έχει να πει μια ιστορία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ένα από τα σλόγκαν του εστιατορίου.

Στο μενού θα βρείτε πιάτα όπως καπνιστά χοιρινά παϊδάκια στα κάρβουνα, χοιρινή μπριζόλα, bavette steak, σιγοψημένο αρνίσιο μπούτι, κοτόπουλο (μηρός) στα κάρβουνα, τραγανό στήθος πάπιας, ψητό φιλέτο λαβράκι, ψητό φιλέτο σολομού, αλλά και τρία by hand burgers: το δημοφιλές black angus, το fried chicken και το vegan που είναι φτιαγμένο με ψητή πατάτα, κινόα και λίγο παντζάρι (σερβίρεται με beetroot mayonnaise).

Οι γεύσεις μας είναι βασισμένες στην πειθαρχία, τη φωτιά και την αγάπη, αναφέρει μια επιγραφή στο εσωτερικό του Stavris Kitchen.

Υπάρχουν επίσης επιλογές to share, όπως fried chicken, mac and cheese, αλλά και ψητό κουνουπίδι με ταχίνι, κουκουνάρι, άλειμμα αβοκάντο και μαύρο σουσάμι, ενώ στο ίδιο section ξεχωρίζουν επίσης οι signature τηγανητές πατάτες με σιγοψημένο μοσχάρι, σάλτσα BBQ, πίκλες και τραγανό κρεμμύδι.

Επιλογές υπάρχουν και για τα παιδιά, όπως το black angus με τυρί (125γρ), αλλά και οι κοτομπουκιές. Θα βρείτε επίσης τέσσερα συνοδευτικά (πατάτα τηγανιτή και ψητή, γλυποτατάτα και μανιτάρια), μια σαλάτα, ψωμί pinsa, αλλά και δύο επιδόρπια (churros και brownie).

Ένα εστιατόριο με fast casual λογική το οποίο προσφέρεται για όλες τις ηλικίες, όλες τις ώρες της ημέρας -πιο busy μέρες είναι σίγουρα η Παρασκευή και το Σάββατο. Προσφέρεται για dine in και για take away, ενώ όπως μαθαίνουμε ουκ ολίγες εταιρίες στην περιοχή το έχουν συμπεριλάβει ήδη στα favorites. Στόχος του Σταυρή πάντως είναι να αλλάζει το μενού μια φορά τον μήνα, ενώ τις επόμενες μέρες θα προστεθούν σε αυτό και 4 κοκτέιλ σε μπουκάλι (δύο με αλκοόλ, ένα non alcoholic και ένα τρίτο με Kombucha).

Στην επόμενή μας επίσκεψη στη Λάρνακα είναι σίγουρο πέραν πάσης αμφιβολίας ότι θα βρεθούμε στο Stavris Kitchen για να απολαύσουμε ωραίο φαγητό που τρώγεται με το χέρι και να θυμηθούμε τις γεύσεις οι οποίες μας έχουν συντροφεύσεις στις πιο αθώες εποχές, δημιουργώντας μας μοναδικές γευστικές αναμνήσεις.

Info
Τηλ. 24255592
Καλύμνου 6Β, Λάρνακα
Δ-Σ 12.00-22.00