ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O Θωμάς Ζάμπρας έρχεται στην Κύπρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από τρία χρόνια κλεισμένος στο σπίτι (είχε ξεκινήσει πριν την καραντίνα γιατί είναι πάντα ένα βήμα μπροστά), ο Θωμάς Ζάμπρας βγαίνει από το σπίτι και χτυπάει με τα ΣΑΜΕΡ ΧΙΤΣ!

Μια παράσταση με τα καλύτερα κείμενα από τις δύο παραστάσεις του (Είχα και και στο χωριό μου, Εγώ Γέλασα), ακυκλοφόρητα κείμενα που δεν χώρεσαν σε καμία παράσταση και μια δόση από νέο υλικό.

Η παράσταση έχει λίγο για όλους. Έχεις δει μόνο μια από τις παραστάσεις; Σε έχει. Έχεις δει μόνο τα ακυκλοφόρητα; Σε έχει. Έχεις δει μόνο το νέο υλικό; Που το είδες ρε stalker;

Τέλοσπάντων, σε έχει. Έχεις δει όλα αυτά; Στείλε ένα μήνυμα και θα κάνει μαγικά με τράπουλα μόνο για σένα.
Η παράσταση με τα καλύτερα, γίνεται στο πλαίσιο προετοιμασίας για βιντεοσκόπηση και των δύο παραστάσεων κάποια στιγμή στο μέλλον. Οπότε οποιοδήποτε feedback είναι ευπρόσδεκτο. Απλά όχι μανάδες.

Πληροφορίες εισιτηρίων:
Προπώληση εισιτηρίων: €12
Στην είσοδο: €15
Εισιτήρια προπωλούνται στα ACS Courier παγκύπρια και στην ιστοσελίδα Tickethour.com.cy.
Βρείτε εισιτήρια και για τις τρεις παραστάσεις εδώ: https://linktr.ee/motioncomedy 

Πληροφορίες παραστάσεων:
Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 – 21:00 – Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας «Γιώργος Λυκούργος»
Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 – 21:00 – Κινηματοθέατρο Παλλάς, Λευκωσία
Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 – 19:00 – Ravens Music Hall, Λεμεσός

Μέτρα ασφαλείας κατά του covid-19:
Είσοδος με πιστοποιητικό εμβολιασμού covid-19 και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων από την πρώτη δόση, ή αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης εάν νόσησαν τους τελευταίους έξι μήνες ή παρουσίαση αρνητικού τεστ (rapid ή pcr).
Άτομα ηλικίας μεταξύ 12-17 ετών μπορούν να εισέλθουν στις παραστάσεις μόνο με αρνητικό τεστ (rapid ή pcr) 72 ωρών (safe pass). Τα παιδιά κάτω των 12 ετών μπορούν να εισέλθουν χωρίς τεστ, συστήνετε όμως έντονα όπως υποβληθούν σε τεστ 72 ώρες πριν την παράσταση.
Τονίζεται ότι στους χώρους των παραστάσεων θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19 από τους διοργανωτές της παράστασης.