ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο θρυλικός Estas Tonne έρχεται για μια συναυλία στην Κύπρο

WIZ TEAM

Παγκόσμιας φήμης βιρτουόζος κιθαρίστας ESTAS TONNE για πρώτη φορά στην Κύπρο στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του το φθινόπωρο του 2024!

Στο πλαίσιο της διεθνούς περιοδείας του μεγάλου καλλιτέχνη το 2024 με μια συναυλία σε κάθε πόλη: Αθήνα, Λεμεσός, Ερεβάν, Τιφλίδα, Κωνσταντινούπολη και Ντουμπάι!

Ο ESTAS TONNE είναι ένας πολυτάλαντος μουσικός με ιδιαίτερα χαρίσματα, καθώς η μουσική του συνδυάζει αρμονικά διαφορετικά μουσικά στυλ. Στις ηχητικές τελετές του ακούγονται ίχνη κλασικής κιθάρας, φλαμένκο και τσιγγάνικης μουσικής.

Ο Estas χρησιμοποιεί εν μέρει ηλεκτρονικά, αλλά με τόση προσοχή και λεπτότητα ώστε είναι αδύνατο να προσδιορίσουμε την μουσική του ως ηλεκτρονική. Η παρουσία άλλων μουσικών στην σκηνή απ’ όλο τον κόσμο, που παίζουν διάφορα όργανα με ιδιαίτερες τεχνικές, δημιουργεί τον καλλιτέχνη Estas Tonne ως φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής, αλλά όχι μόνο.

Το κύριο χαρακτηριστικό της μουσικής αποστολής του Estas Tonne είναι η αφύπνιση, η ενωτική, η θεραπευτική και η μεταμορφωτική του πτυχή. Αυτό αποδεικνύεται από εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές των βίντεό του στο YouTube και εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, συναυλίες σε όλο τον κόσμο. Η μουσική του Estas Tonne έχει πραγματικά κάποιες θεραπευτικές ιδιότητες. Σύντομα, οι θαυμαστές του μουσικού στην Ελλάδα, Κύπρο, Γεωργία, Αρμενία, Τουρκία και στα Αραβικά Εμιράτα θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την μαγεία της μουσικής του ζωντανά!

Info
Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024
Παττίχειο Λεμεσού, 20.00
Εισιτήρια από €20
Προπώληση Soldoutticketbox