ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Χρήστος Θηβαίος επιστρέφει στην Κύπρο για τα 60 χρόνια του ''Χορού Καισϊού''

NEWSROOM WIZ-GUIDE

Η ΔΟΞΑ Δευτεράς παρουσιάζει τον Χρήστο Θηβαίο σε μια μοναδική συναυλία με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων "Χορού Καισϊού". Ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, από τους "Συνήθεις Υπόπτους" και τον "Άμλετ της Σελήνης" έως το "Σιδερένιο νησί" και το «Εμπάργκο».

Επιλέγει από τη μεγάλη του δισκογραφία όλα τα δικά του τραγούδια που αγαπάμε εμείς και τα «παντρεύει» με τραγούδια που λατρεύει ο ίδιος: “Ημερολόγιο”, “Ας Χαθείς”, “Αγάπη”, “Παλιός Στρατιώτης”, “Μικρή Πατρίδα”, “Βροχή μου”, και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα, αγκαλιά με αγαπημένα κομμάτια άλλων καλλιτεχνών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ένα μουσικό ταξίδι στη γειτονιά του τα Εξάρχεια, που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα.

Επίσης θα ερμηνεύσει εμβληματικά τραγούδια του αγαπημένου του φίλου και συνθέτη Θάνου Μικρούτσικου όπως: "Λύχνος του Αλαδδίνου", "Γουίλι", "Ένα Μαχαίρι", "Άννα μην κλαις", "Ο Άμλετ της σελήνης", "Δεν είμαι Άλλος", "Πάντα Γελαστοί", καθώς επίσης τραγούδια από την επανεκτέλεση του έργου "Εμπάργκο", που κυκλοφόρησε πρόσφατα μαζί με τον Μίλτο Πασχαλίδη.

Μαζί του οι Μάξιμος Δράκος στο πιάνο, Καλλίστρατος Δρακόπουλος στα τύμπανα και Γιώργος Κορρές στην παραγωγή ήχου. Άνοιγμα της συναυλίας από τον Σάββα Χρυσοστόμου και την Φρειδερίκη Τομπάζου.

Info
Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022
Κοινοτικο Γήπεδο Δευτεράς, 20.00
Λευκωσία
Εισιτήρια €10
Προπώληση soldoutticketbox