ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο υπέροχος Μπρούνο έγινε η ατραξιόν στο «Ανώι»

WIZ TEAM

Στις Πλάτρες, σε ένα από εκείνα τα εστιατόρια που προσφέρουν κυπριακή κουζίνα, τις τελευταίες μερικές μέρες ένας σκύλος κατάφερε να κλέψει τα βλέμματα αλλά κυρίως τις καρδιές όλων όσοι βρέθηκαν εκεί για φαγητό.

Την Πέμπτη, η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου Ανώι στις Πλάτρες, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, ανακοινώνοντας την απόφασή της να έχει μαζί της τον σκύλο της Μπρούνο, καθότι όπως λέει αυτός παθαίνει επιληπτικές κρίσεις.

«Αποφάσισα ότι ο σκύλος μου δεν θα μένει σπίτι μόνος του, αλλά θα είναι μαζί μου στη δουλειά», αναφέρει στο WiZ η κυρία Μαίρη Αναστασιάδη, ιδιοκτήτρια του χώρου, ενώ γεμάτη ενθουσιασμό σημειώνει «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσος κόσμος ήρθε την Κυριακή ειδικά για τον Μπρούνο!».

Μεγάλος είναι και ο δικός με ενθουσιασμός, γνωρίζοντας ότι ο λόγος που αναγκάστηκε να προχωρήσει στην ανάρτηση είναι γιατί εκτός από τον κόσμο που χαμογελά βλέποντάς τον στο εστιατόριο, εκτός από τον κόσμο που τον αγκαλιάζει και τον κόσμο που παίζει μαζί του, είναι και ορισμένοι που τον βλέπουν παράξενα ή κάνουν μορφασμούς.

«Ένιωσα την ανάγκη να δικαιολογηθώ για την παρουσία του» μάς λέει χαρακτηριστικά «και χαίρομαι που ο κόσμος αγάπησε τον Μπρούνο, χαίρομαι για την ανθρωπιά που υπάρχει γύρω μας».

Σε σχέση με το ίδιο το εστιατόριο, να πούμε πως το «Ανώι» είναι ένα οικογενειακό κέντρο που λειτουργεί εδώ και 27 χρόνια, προσφέροντας πιάτα κυπριακής κουζίνας, σχάρας και μαγειρευτά -από σούβλα μέχρι κλέφτικο και συκωτάκι, και από μακαρόνια του φούρνου μέχρι κουπέπια και άλλα της ώρας.

Όπως μαθαίνουμε, πάντως, ανάρπαστοι γίνονται οι μεζέδες και οι πιατέλες κρεατικών, ειδικά τα σαββατοκύριακα!