ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οφτό κλέφτικο μέσω μιας απίστευτα γενναιόδωρης μερίδας

WIZ TEAM

Στην ταβέρνα Kaponas, στη Δρούσεια, αν παραγγείλεις οφτό κλέφτικο, στο τραπέζι σου θα έρθουν επίσης πατάτες ψημένες στον ξυλόφουρνο, πουργούρι, κουπέπια, ραβιόλες, τηγανιτό συκώτι, σαλάτα, ψωμί, γιαούρτι, καππάρι, ελιές και ταχίνι. Όλα με €13.

Κάτω από την πέργολα (ή κάτω από την κληματαριά τον Αύγουστο), στην πολύ γραφική Δρούσεια, μπορείς να απολαύσεις παραδοσιακές κυπριακές γεύσεις, είτε μέσω του μεζέ (των €15) είτε μέσω του οφτού κλέφτικου που προσφέρεται αποκλειστικά τις Παρασκευές.

Ο κύριος Γρηγόρης και η κυρία Ελένη Κάπονα, εδώ και σχεδόν οκτώ χρόνια προσφέρουν έναν πλουσιοπάροχο μεζέ 20 πιάτων σε όσους επιλέγουν την ταβέρνα Kaponas, κοντά στο δημοτικό σχολείο της κοινότητας.

Εκτός από τα κλασσικά σουβλάκια, παϊδάκια, σεφταλιές και λουκάνικο δικής τους παρασκευής, κρασάτο, μπριζόλες, συκώτι και παστουρμά, ο μεζές περιλαμβάνει επίσης κεφτέδες, σουτζουκάκια, ραβιόλες, χαλούμι, πουργούρι, κολοκυθάκι με αυγά, χόρτα της περιοχής (τον χειμώνα), ορεκτικά και σαλάτα.

Το φαγητό σας μπορείτε να το συνοδεύσετε με μπύρα, ζυβανία, ούζο ή κρασί χύμα από τοπικά οινοποιεία.

Για φινάλε μάλιστα στο τραπέζι έρχεται αναρή φρέσκα με χαρουπόμελο. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα της ταβέρνας, μεταξύ των οποίων και η βραβευμένη αναρή, προμηθεύονται από βραβευμένο Γαλακτοκομείο Α.Μ. Δρούσεια, που πολύ πρόσφατα έλαβε το Βραβείο Παραδοσιακού Προϊόντος από τον Γαστρονόμο.

Info
Τηλ. 26332364
Δρούσεια, Πάφος
Δ-Κ 11.00-23.00