ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οφτό στην φάρμα, τώρα και τις Τρίτες

WIZ TEAM

To υπέροχο αγρόκτημα , The Royal Goat Farm, λίγο έξω από την Λευκωσία αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους πιο δροσερούς και όμορφους προορισμούς για τις νύχτες του καλοκαιριού. Η θερμή φιλοξενία των ιδιοκτητών, τα φρέσκα προϊόντα από τον κήπο, το όμορφο περιβάλλον και το πεντανόστιμο οφτό αποτελούν έναν συνδυασμό λόγων που καθιστούν την εν λόγω φάρμα αγαπημένο στέκι.

Εκεί κάτω από την κλιματαριά και τον πραγματικά έναστρο ουρανό, τόσο μακριά και ταυτόχρονα τόσο κοντά από την βοή της πόλης, πλέον και τις Τρίτες –μετά από την ζήτηση του κόσμου- έχεις την ευκαιρία να γευτείς το διάσημο, μερακλήδικο οφτό.

Τα λαχανικά από το αγρόκτημα και το ζυμωτό ψωμί,  ανοίγουν την αυλαία της βραδιάς, ακολουθεί το εκπληκτικό πουργούρι και τα ξιδάτα και στο τέλος καταφτάνει ο πρωταγωνιστής που δεν ειναι άλλος από το οφτό που λιώνει στο στόμα και γίνεται ανάρπαστο συνοδευμένο φυσικά από πατάτες.

Το δροσερό μαχαλεπι κάνει φινάλε φρεσκάροντας μοναδικά την γεύση. 

Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως ο χώρος εστίασης λειτουργεί μόνο με κρατήσεις, συν ότι χρησιμοποιείται και για private events τόσο από ιδιώτες όσο και εταιρίες που απολαμβάνουν το φαγητό αλλά και τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει το The Royal Goat Farm

Info
Τηλ. 99653957
Παλιομέτοχο, επ. Λευκωσίας
roula@theroyalgoatfarm.com
https://www.agrotourism.com.cy/el/royal-goat-farm