ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι 8 νέες αφίξεις για τον μήνα Οκτώβρη

WIZ TEAM

Ο Οκτώβρης φεύγει οι νέες αφίξεις του μένουν. Μήπως ψάχνετε κάλο ποιοτικό καφέ; Έχετε όρεξη για μεξικανικές γεύσεις; Προτιμάτε κάτι γρήγορο στο χέρι; comfort food ίσως; Ή μήπως ψάχνετε καλό και ποιοτικό στέκι για της χαλαρές εξόδους σας; Όπως και να έχει, ο Οκτώβριος και οι νέες αφίξεις δεν αφήνουν κανέναν παραπονεμένο και μάλιστα έχει νέες προτάσεις για όλα τα παραπάνω.

Toπus


ΤΗΛ.70075656
Διαγόρου 10, Λευκωσία
Club bar στην οδό Διαγόρου σε κεντρικό σημείο της Λευκωσίας. Τα Σάββατα χορεύουμε ασταμάτητα υπό τις mainstream μουσικές επιλογές των resident DJ’s ενώ οι Κυριακές μας έχουν άρωμα ελληνικό από Ελλαδίτες DJ’s.

Por Favor


ΤΗΛ.99910780
Mάρκου Δράκου 3 Έγκωμη
Μεξικάνικη κουζίνα για όλες τις ώρες. Το πρωί σερβίρει Embanadas μέχρι τις 10.00, ενώ μέχρι τις 19.00 το απόγευμα You Rap με επτά διαφορετικές γεύσεις, μεξικάνικη πίτα τυλιγμένη σε σχήμα του γράμματος Υοu. Το βράδυ το μενου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Burgers , Quesadilla, Tacos, Burritos , Fajitas και σαλάτες. Για γλυκό φινάλε διαθέτει Churros και Mini Galzoneros. Iδιαίτερο νδιαφέρον παρουσιάουν και τα Cocktail του.

Burger Connection


ΤΗΛ.22371150
28ης Οκτωβρίου 37 στην Έγκωμη, Λευκωσία
Burger bar που συστεγάζεται με την πιτσαρία της Pizza Mine στην Έγκωμη. Με αμερικανικού στυλ burger και με έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών, στο μενού του Burger Connection θα βρείτε τα μοναδικά του signature burgers φτιαγμένα από 100% βοδινό κιμά, burger κοτόπουλο, bacon burger με έξτρα μπέικον αλλά και veggie burger. Όλα σερβίρονται μέσα σε νόστιμο ψωμάκι brioche. Τα burgers, φυσικά, μπορείς να τα συνοδεύσεις με τραγανές τηγανητές πατάτες.

Kitsios Cafe


ΤΗΛ.22484811
Αγίου Γεωργίου 24, Λατσιά, Λευκωσία
Οικογενειακή καφετέρια στην περιοχή των Λατσιών που προσφέρει ποιοτικά χαρμάνια καφέ αλλά και τον ομώνυμο σπαστό καφέ Kitsios. Δίπλα ακριβώς από την καφετέρια υπάρχει και παιδική χαρά όπου οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν άφοβα ενώ οι γονείς απολαμβάνουν τον καφέ τους. Στα συν οι σπιτικές λειχουδιές τους.

Nomiya


ΤΗΛ.22055099
John Kennedy 46D, Λευκωσία
Μικρό και προσεγμένο Asian bar με επιρροές από τη λατινοαμερικανική κουζίνα, το οποίο βρίσκεται στη λεωφόρο Κέννετυ άνοιξε τις πόρτες του στη Λευκωσία. Εδώ θα βρείτε τα κλασικά ασιατικά rolls σερβιρισμένα ως sushi burritos ή σε 8 κομμάτια. Επίσης, στο Nomiya θα βρείτε φρέσκες ασιατικές σαλάτες καθώς και λαχταριστό ασιατικό street food όπως Korean fried chicken, Vietnamese spring rolls, τα μοναδικά Nomiya dumplings και άλλα. Υπηρεσίες delivery.

Caffè Nero


NEO PLAZA, Γρηγόρη Αυξεντίου 135, Κοκκινοτριμιθιά, Λευκωσία
Κατάστημα της γνωστής αλυσίδας ποιητικού καφέ που στεγάζεται στο Neo Plaza στην περιοχή της Κοκκινοτριμιθιά. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία και εξαιρετικής ποιότητας καφέ, με ωραία ατμόσφαιρα σε ένα φωτεινό μοντέρνο χώρο. Ο όμορφος εξωτερικός χώρος του καταστήματος εντυπωσιάζει και σας καλεί να κάνετε διαλείμματα από τα ψώνια, περνώντας στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια. Θετικό πρόσημο η πολύ καλή σχέση με τους πελάτες.

Ta Kokkalakia Street Grill


ΤΗΛ.77777427
Αγίου Αντρέου 21, Λεμεσός
Στον πεζόδρομο της Αγίου Ανδρέου, δίπλα στο πολυσύχναστο στενό Ζιγκ-Ζαγκ, θα δοκιμάσετε γεύσεις και συνταγές από τη Νότιο Αφρική που εδώ και χρόνια η οικογένεια των ιδιοκτητών ξέρει να χειρίζεται καλά. Στο μενού θα βρείτε σιγοψημένα ribs, φτερούγες κοτόπουλου, βουτηγμένα σε σπιτικές σος, γευστικά corn ribs και πατάτες με τυριά. Στο μενού υπάρχουν και εναλλακτικές επιλογές γι' αυτούς που δεν προτιμούν το κρέας.

Burgearth


ΤΗΛ.25584663
Ναυπλίου 1, Λεμεσός
Ακόμη μια λαχταριστή γωνιά για burgers, η οποία βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στη Λεμεσό. Το μπιφτέκι αποτελείται από 100% βοδινό και βρίσκεται μέσα σε πεντανόστιμο brioche ψωμάκι που κολάζει και άγιο. Εκτός από το βόειο κρέας μπορείτε να επιλέξετε burger με μαριναρισμένο μπούτι κοτόπουλου αλλά και χορτοφαγικό burger φτιαγμένο από τραχανά και φακές. Must try η μαγιονέζα τρούφας. Τα burgers μπορείτε να τα συνοδεύσετε με τραγανές πατάτες.Υπηρεσίες delivery μέσω Bolt και Wolt.