ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι «Άγαμοι Θύται» επιστρέφουν στην Κύπρο, μετά από 7 χρόνια!

WIZ TEAM

Άγαμοι Θύται «BEST ΩΧ». Ένα μίνιμαλ υπερθέαμα του Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Φέτος, με αφορμή τη συμπλήρωση 33 ετών από την ίδρυσή τους, οι «Άγαμοι Θύται» και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, παρουσιάζουν μία επετειακή παράσταση, ένα σκηνικό ταξίδι με σταθμούς τις καλύτερες στιγμές τους. Ένα ταξίδι με επιβάτες – προσκεκλημένους επί σκηνής τους κατά καιρούς «Άγαμους». 

Οι παραβάτες των κωμικών νόμων, η dream team του γέλιου, με τη ρηξικέλευθη και λοξή ματιά τόσο στην τρυφερότητα της νοσταλγίας όσο και στην αμεσότητα της επικαιρότητας, με το μοναδικό κωμικό ιδίωμα που διαθέτουν, έρχονται να μας ξεσηκώσουν, αψηφώντας τα κλισέ της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης.

Η νέα τους επετειακή παράσταση είναι ένα ανθολόγιο των καλύτερων σκηνικών στιγμών της περίφημης ομάδας, μια ιστορική διαδρομή, μια προσέγγιση της σάτιρας «άνευ βωμολοχίας».

Υποστηριζόμενη από ιδιαίτερες υποκριτικές ερμηνείες, διασκεδαστικές χορογραφίες, ωραίες μουσικές και τραγούδια που ισορροπούν ανάμεσα σε λαϊκά, δημοτικά και Βαλκανικά ηχοχρώματα ενώ συνδιαλέγονται με τους δυτικούς ήχους του rock n roll, του swing και του cabaret.

Εισιτήρια από το ticketmaster.cy και τα ACS COURIER 

Χορηγός Επικοινωνίας: Love FM 100.7

Info
Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024
Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, 21.00

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024
Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού, 21.00

Εισιτήρια €25, €30, €35
Προπώληση Ticketmaster