ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι DJs, τα cocktail bars, οι μπύρες και το street food του 3ου Epic Street Fest Nicosia

WIZ TEAM

Μετά την τεράστια επιτυχία των δύο προηγούμενων επικών street fest, το 3ο Epic Street Fest είναι πια γεγονός και προ των πυλών.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 28 Ιουνίου, από τις 18.00 μέχρι και τα μεσάνυχτα, στην οδό της Παλιάς Ηλεκτρικής, στο νέο δημαρχείο Λευκωσίας, θα μαζευτούμε για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι, με το μεγαλύτερο υπαίθριο πάρτι στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Στο 3ο Epic Street Fest Nicosia θα βρίσκονται τα πιο hot cocktail bars The Old Souls, Zonkey, Dreads and tatts, Baronymous, The Old powerhouse chill bar, οι μπύρες Carlsberg και ΛΕΩΝ, αλλά και το Somersby.

Λαχταριστό Street Food θα προσφέρεται από The Potbelly, Moondog’s, Por favor, Serial Griller, Tipsy cook, The Old powerhouse chill bar, Quattrino Autentico Italiano (κουατρίνο αουτέντικο ιταλιάνο), ενώ στο street fest θα βρίσκονται και τα Παγωτά Παπαφιλίπου.

Και φυσικά, η καλύτερη μουσική από τους κορυφαίους DJs του νησιού, του Deejay Radio.

Την αρχή (18:00-19:00) κάνει η Penny K, 19:00-20:00 θα παίξει DJ Zaon, μεταξύ 20:00-21:00 θα είναι ο DJ Konic, 21:00-22:00 θα είναι ο Blanco Mario, 22:00-23:00 ο DJ Coxy και ο Anthony 642, ενώ την βραδιά θα κλείσει 23:00-24:00 ο African Stevenson!

Σημαντικό να αναφερθεί ότι το Epic Street Fest έχει για ακόμη μια χρονιά φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα από τις ενοικιάσεις των περιπτέρων φαγητού και ποτού θα δοθούν στο πολυδύναμο κέντρο του Δήμου Λευκωσίας.

Ευχαριστίες και στο Swimming Birds για τη στήριξή του.

Το Epic Street Fest στηρίζει η Ελληνική Τράπεζα και είναι κάτω από την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας.

Διοργανωτές: Epic και Deejay Radio

Μείνετε συντονισμένοι γιατί η βραδιά και οι παραγωγοί του Deejay Radio υπόσχονται… πολλές εκπλήξεις!

Use our hashtag: #epicstreetfest 


Κεντρική φωτογραφία από την περιοχή όπου θα γίνει το event - πηγή: Δήμος Λευκωσίας