ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι ήρωες των burgers ανοίγουν το πρώτο τους εστιατόριο στον Στρόβολο

WIZ TEAM

Εδώ και λίγες μέρες, μάλιστα, εξυπηρετούν τον κόσμο και τα μεσημέρια, μέσω του food truck στη Λευκωσία, από εκεί δηλαδή που ξεκίνησαν όλα.

Έχουμε γράψει ξανά για το success story των Burger Heroes, εννοώντας τους τρεις φίλους Αντώνη Κολαΐτη, Στέφανου Ευσταθίου και Αντρέα Ιωάννου, οι οποίοι κατάφεραν να φέρουν ξανά στο προσκήνιο τους πιο διάσημους ήρωες της Marvel, βαφτίζοντας με αυτά τα burgers τους! Αρχικά μέσω ενός παλιού (από τα μακρινά 80s) καραβανιού που στάθμευσαν στην οδό Δημοκρατίας στον Στρόβολο, έπειτα μέσω ενός δεύτερου καραβανιού στον κεντρικό δρόμο του Αρεδιού, ενώ πριν από μερικού μήνες άνοιξε αισίως και το πρώτο εστιατόριο εκτός Λευκωσίας, στο κέντρο της Λάρνακας (όπου τα παιδιά έχουν μερίδιο, μιας και έχουν δώσει το franchise).

Αυτή τη φορά η είδηση είναι πως στη Λευκωσία θα λειτουργήσει και το πρώτο εστιατόριο Burger Heroes, στη λεωφόρο Τσερίου, στο σημείο από τον κυκλικό κόμβο του Theoktisto προς Τσέρι, στη σειρά με τα καταστήματα κοντά στην Green Dot.

Όπως μαθαίνουμε από τον Αντώνη, η λειτουργία του πρώτου εστιατορίου στη Λευκωσία θα ξεκινήσει σύντομα, μάλλον εντός της ερχόμενης βδομάδας. Μιλώντας μαζί του, μάθαμε επιπλέον ότι το truck στον Στρόβολο (οδός Δημοκρατίας), εκτός από τα βράδια, πλέον λειτουργεί και τα μεσημέρια, προσφέροντας burgers μεταξύ 12.00-15.00, τόσο επί τόπου όσο και μέσα από τις πλατφόρμες delivery.

Σε σχέση με το νέο εστιατόριο, εκτός από το full μενού που θα προσφέρεται, το οποίο περιλαμβάνει τα best sellers Captain (με american sauce, τυρί, μπέικον), το ξανθό Thor (chicken burger, με thor - honey mustard sauce, spice sauce, τυρί), αλλά και τα δημοφιλή Spider Chicken Poppers, σύντομα μετά το opening θα γίνουν και νέες προσθήκες με ακόμα περισσότερες επιλογές.

Πληρ. 96900055