ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι ΛΟCAL και όλοι οι άλλοι έχουν αγαπήσει το νέο all day μαγαζί της Αγλαντζιάς

WIZ TEAM

Είχαμε γράψει εδώ και μερικές βδομάδες για μια νέα άφιξη που θα ερχόταν στη Λευκωσία, με στόχο να καταστεί στέκι για νεαρόκοσμο και γενικά για κατοίκους της περιοχής Αγλαντζιάς και όχι μόνο.

Το ΛΟCAL βρίσκεται στην Αγλαντζιά, κοντά στην πανεπιστημιούπολη, είναι ανοικτό από πολύ νωρίς το πρωί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και προσφέρει ένα μενού για όλα τα γούστα, το οποίο υπογράφει ο γνωστός σεφ Noel Christos Bassil.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Κατσιολούδη, εκ των ιδιοκτητών του ΛΟCAΛ, από το πρωί σερβίρει καφέ, διάφορα σνακ και brunch με έμφαση στα πιάτα που έχουν ως βάση το αυγό (ομελέτες, ποσέ, scrambled), ενώ από το απόγευμα και έπειτα οι επιλογές αλλάζουν, καθότι μέσω ενός στάνταρ μενού που έχει μια πιο street food λογική, οι θαμώνες μπορούν να απολαύσουν burgers, πίτσες, σαλάτες, πιάτα με κοτόπουλο, tacos, σάντουιτς με focaccia κ.λπ.

Στόχος είναι το ΛΟCAL να καταστεί στέκι για νεαρόκοσμο και γενικά για κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως, όπως μας ειπώθηκε από τον σεφ, ότι όλα τα ψωμιά και τα υπόλοιπα αρτοποιήματα θα φτιάχνονται επί τόπου. Συγκεκριμένα, το πρωί προσφέρονται διάφορα κρουασάν, πίτες, cinnamon rolls κ.ά.

Πλούσιο είναι και το μενού με τα ποτά, προσφέροντας κοκτέιλ, μπύρες, κρασί, αλλά και όλα τα γνωστά spirits.

Info
Τηλ. 22010626
Γαληνής 17, Αγλαντζιά
Δ-ΠΕΜ 07.30-01.00, ΠΑΡ 07.30-02.00, Σ 9.00-02.00, Κ 09.00-01.00