ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι νέες αφίξεις για τον μήνα Νοέμβριο

WIZ TEAM

O Νοέμβριος φεύγει οι νέες αφίξεις του όμως έμειναν. Νέα εστιατόρια και στέκια σε περιμένουν να τα επισκεφθείς, ειδικά τώρα που έρχονται και οι γιορτές.

The Courtyard


ΤΗΛ.23819100
Δημοκρατίας 29-31, Αγία Νάπα, Αμμόχωστος
Chic μπαρ με μοντέρνα διακόσμηση που βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου Napa Suites και προσφέρει καθημερινά από το πρωί έως αργά με μενού από επιλογές σχάρας. Τα μεσημέρια ξεκινά με πλατό σούσι, σαλάτες burgers και σουβλάκι κοτόπουλο ενώ τις νύχτες στα κυρίως πιάτα θα βρείτε 5 διαφορετικές επιλογές όλες από κρέας με τα στέικ να κερδίζουν το ενδιαφέρον. Επίσης, ο χώρος προσφέρει ‘Afternoon Tea’ καθημερινά στα €25 για 2 άτομα. Συμπεριλαμβάνει αλμυρά και γλυκά εδέσματα, με την επιλογή από καφέ και τσάι.

Ukiyo Listening Bar


Βασ. Φρειδερίκης 11, Λευκωσία
Το πρώτο listening bar στην Κύπρο προσφέρει ψαγμένες premium επιλογές ποτών, αλλά και φαγητό που βαδίζει στις street food ιαπωνικές επιλογές. Ο χώρος είναι ειδικά σχεδιασμένος με υψηλής ποιότητας εξοπλισμό ήχου, που παίζει προσεκτικά επιλεγμένους δίσκους βινυλίου. Το design του μαγαζιού κινείται σε διακόσμηση ιαπωνικού και σκανδιναβικού στιλ, με αρκετά γήινα φυσικά στοιχεία, όπως το ξύλο, τα οποία κυριαρχούν σε τέτοιου είδους μαγαζιά. Στο μενού μπορείτε να βρείτε sando katsu σάντουιτς, kushiyaki sticks αλλά και yakitori sticks, όπως επίσης και συνοδευτικά μικρά πιάτα. Από την άλλη το μπαρ προσφέρει premium ποτά, με αρκετές επιλογές από ιαπωνικά Whiskey.

Μαχαζάκι


ΤΗΛ.96611909
Πλατεία Βουνίου, Βουνί, Λεμεσός
Παραδοσιακό μοντέρνο καφενείο στην πλατεία στο χωριό Βουνί. Εδώ θα απολαύσετε καφέδες, διάφορα ροφήματα αλλά και σνακ όπως burgers και κρέπες.

Columbia Confectionery


ΤΗΛ.25892444
Κολωνακίου 1, Λεμεσός
Η γνωστή αλυσίδα ζαχαροπλαστείων απέκτησε νέο μέλος στην πολυσύχναστη οδό Κολωνακίου στη Λεμεσό. Στον όμορφο μοντέρνο του χώρο με άνετα καθίσματα και όμορφη βεράντα θα απολαύσετε τον καφέ σας συνοδεύοντάς τον φυσικά με ακαταμάχητες γλυκές δημιουργίες στις οποίες μας έχει συνηθίσει η αλυσίδα. Λαχταριστές τούρτες, macarons, μοναδικά σοκολατάκια, παγωτό αλλά και donuts είναι μερικές από τις επιλογές που μπορείτε να βρείτε. Από εδώ μπορείτε να προμηθευτείτε εκλεκτές γεύσεις για κέρασμα σε ειδικές περιστάσεις.

Solo Espresso


ΤΗΛ.22496886
Ασφαλείας 17, Λακαταμια, Λευκωσία
Ένα μαγαζάκι στη Βιοτεχνική Λακατάμιας που προσφέρει καθημερινά ποιοτικό καφέ, σπιτικά χειροποίητα αλμυρά αλλά και γλυκά. Στο μενού τους εκτός από καφέ θα βρείτε χειροποίητα αλμυρά σνακ, κούπες, λαχματζούν και σάντουιτς με σήμα κατατεθέν το Cubano σάντουιτς που φέρει αναμνήσεις και αρώματα από το ταξίδι της ιδιοκτήτριας στην Κούβα ως solo traveller, εξού και το όνομα Solo Espresso. Στα γλυκά θα βρείτε νόστιμο ρυζόγαλο, κρέμα με τζέλι, μαχαλεπί, σπιτικό κέικ και σιροπιαστά γλυκά. Ο χώρος αναλαμβάνει και παραγγελίες για διάφορα events. Mε υπηρεσίες delivery.

Κύκλος Μουσική


ΤΗΛ.25107230
Ειρήνης 90, Λεμεσός
Σε μια από τις πιο γνωστές πλατείες του νησιού και με σήμα κατατεθέν τη φράση «…Σε αυτόν τον ΚΥΚΛΟ χωράμε όλοι», αυτή η μουσική σκηνή διασκεδάζει το κοινό φιλοξενώντας διάφορους εγχώριους καλλιτέχνες. Ο χώρος λειτουργεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Papaya


ΤΗΛ.96882088
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 31Α, Κοκκινοτριμιθιά, Λευκωσία
Εστιατόριο με street φιλοσοφία στην περιοχή της Κοκκινοτριμιθιάς. Σε ένα χώρο με μίνιμαλ γραμμές και διακριτικές διακοσμητικές πινελιές θα βρείτε απλά πιάτα με επιρροές από τη street κουζίνα αλλά και μαμαδίστικα πιάτα ιδανικά για lunch break. Υπάρχουν επιλογές όπως burgers, βοδινά ή από σολομό, τάκος και hot dogs. Στα συν τα γλυκά αλλά και τα σπιτικά ψωμιά διά χειρός του σεφ του μαγαζιού.