ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι νέες αφίξεις του Απρίλη

WIZ TEAM

Από comfort street food επιλογές μέχρι τα ποιοτικά στέκια για brunch και τα στέκια με καλό καφέ, αυτές είναι οι 6 αφίξεις που ήδη συζητιούνται.

Coffee Loco


ΤΗΛ.22255980
Τσερίου 180, Στρόβολος, Λευκωσία
Καφετέρια στη καρδιά του χωριού Δευτεράς στη Λευκωσία. Η καφετέρια , η οποία ξεχωρίζει για την γουστόζικη διακόσμηση της προσφέρει από νωρίς το πρωί, καθημερινά μυρωδάτους καφέδες, χυμούς, ροφήματα, πεντανόστιμα σνακ και γλυκά της ημέρας. Υπηρεσίες take away και delivery.

Eviva


ΤΗΛ.96219399
Πρωταρά 53, (Παραλιακός Δρόμος), Πρωταρά, Αμμόχωστος
Με στοιχεία στη διακόσμηση που θυμίζουν ελληνικό νησί, το εστιατόριο αυτό θα το βρείτε στον παραλιακό δρόμο του Πρωταρά. Στο όμορφό του περιβάλλον θα γευθείτε νόστιμα περιποιημένα πιάτα από την ελληνική αλλά και την κυπριακή κουζίνα. Στο μενού υπάρχουν μεταξύ άλλων μεζέδες, πιατέλες κρεατικών, ψαρικών αλλά και vegan.

Coffee Dot


ΤΗΛ.22425252
20 Αναστάση Λεβέντη, Κάτω Δευτερά, Λευκωσία
Mοντέρνα καφετέρια στον δρόμο της Στράκκας στη Δευτερά. Ωραίος χώρος που ξεχωρίζει για το ειδικό, δικό του χαρμάνι, φρεσκοαλεσμένο καθημερινά. Μπαρίστες που ξέρουν την τέχνη τους και εξυπηρετούν με χαμόγελο. Εκτός από τον πολύ καλό καφέ, στο μενού θα βρείτε smoothies, φρέσκους χυμούς, σάντουιτς, σαλάτες, γλυκά αλλά και μπάρες ενέργειας. Δωρεάν υπηρεσίες delivery.

Onar


ΤΗΛ.24664000
Οδός Ζήνωνος Πιερίδη 1, Λάρνακα
All day χώρος στην καρδιά της Λάρνακας. Εδώ μπορείτε να βρεθείτε από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και να απολαύσετε νόστιμα πιάτα brunch, pancakes, ποιοτικούς καφέδες, γλυκά αλλά και μοναδικά signature cocktails φτιαγμένα από εξιδεικευμένο προσωπικό. Εκτός από αυτά το μενού διαθέτει ενημερωμένη κάρτα κρασιών, τα οποία μπορείτε να τα συνοδεύσετε με πλατό τυριών και αλλαντικών.

Bruschettaddicted


TΗΛ.70088876
Αγίας Φυλάξεως 115 B, Λεμεσός
Εδώ θα γευθείτε και θα απολαύσετε γρήγορα γεύματα επηρεασμένα από μεσογειακές γεύσεις αλλά και ποιοτικό καφέ. Σε ένα προσεγμένο μοντέρνο χώρο θα βρείτε μπρουσκέτες σε γκουρμέ γευστικούς συνδυασμούς, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 διαφορετικά ψωμιά και δεκάδες ποιοτικά φρέσκα υλικά, δημιουργώντας μια εναλλακτική εκδοχή ενός χορταστικού και υγιεινού σνακ. Εκτός από τις νόστιμες μπρουσκέτες θα βρείτε και δροσερές σαλάτες. Οι χορτοφαγικές επιλογές δεν λείπουν από το μενού. Υπηρεσίες delivery.

Second Cup


Λεωφόρος Μακαρίου Γ’ 139, Λεμεσός
Τα αγαπημένο καφέ της Λευκωσίας προσγειώθηκε στο κέντρο της Λεμεσού σε ένα όμορφο και εντυπωσιακό χώρο. Σε χαλαρή διάθεση και διακόσμηση με μοντέρνα έπιπλα, που δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για να απολαύσετε τις μοναδικές επιλογές τους σε ροφήματα και σνακ. Πολύ καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση.