ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας

WIZ TEAM

Tρεις νέες ταινίες υποδεχόμαστε στις κινηματογραφικές αίθουσες από Πέμπτη 30 Νοεμβρίου.

Φόνισσα

Σε ένα δυστοπικό νησί της Ελλάδας γύρω στο 1900, η Χαδούλα, χήρα Ιωάννου Φράγκου είναι μια γυναίκα που έχει μάθει να επιβιώνει στην ανδροκρατούμενη, πατριαρχική κοινωνία υπηρετώντας αυτό που της πέρασε η μητέρα της – μια σκυτάλη δύσκολη, που διαιωνίζει την υποτίμηση και την κατώτερη μοίρα της γυναίκας. Η Χαδούλα επαναστατεί μέσα της και αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί και προς τα έξω. Τα μικρά κορίτσια του νησιού γίνονται θύματα του ξεσπάσματός της. Αφαιρώντας τους τη ζωή, η ίδια νιώθει ότι τα απαλλάσσει από το κοινωνικό φορτίο που η ύπαρξή τους επιφέρει. Οι πράξεις της κάποια στιγμή αυτονομούνται και τη φέρνουν αντιμέτωπη με τον νόμο. Εγκαταλείπει το σπίτι της και βρίσκει καταφύγιο στη φύση. Όμως, όσο και αν η ηθική της τής υπαγορεύει ότι έπραξε σωστά, στην πραγματικότητα το χρόνιο τραύμα της την ακολουθεί παντού. Το τέλος έρχεται σαν λύτρωση.

Σκηνοθεσία Εύα Νάθενα
Πρωταγωνιστούν Πηνελόπη Τσιλίκα, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μαρία Πρωτόπαππα, Έλενα Τοπαλίδου

K Cineplex (The Mall of Cyprus) 19.45, 22.15
K Cineplex (Λευκωσία) 19.45, 22.15
K Cineplex (Λεμεσός) 19.45, 22.15
K Cineplex (Λάρνακα) 19.45, 22.15
K Cineplex (Kings Avenue - Πάφος) 19.45, 22.15
RΙΟ Premier Cinema (Νicosia Mall) 19.45, 22.00 σ/κ 19.30, 22.00
RIO (Λεμεσός) 19.40, 22.00

Silent Night 

Ο εμβληματικός σκηνοθέτης ταινιών δράσης Τζον Γου επιστρέφει με μια συγκλονιστική ιστορία εκδίκησης, ενός πατέρα που βλέπει τον μικρό του γιο να χάνει τη ζωή του ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ συμμοριών. Αναρρώνοντας από ένα τραύμα στο λαιμό που τού στέρησε τη φωνή, ο άντρας εκκινεί μια βίαιη οδύσσεια με μοναδικό στόχο να εκδικηθεί για τον θάνατο του γιου του.

Σκηνοθεσια John Woo
Πρωταγωνιστούν Joel Kinnaman, Catalina Sandino, MorenoKid Cudi

K Cineplex (The Mall of Cyprus) 22.15
K Cineplex (Λευκωσία) 19.45, 22.15
K Cineplex (Λεμεσός) 22.15
K Cineplex (Λάρνακα) 19.45, 22.15
K Cineplex (Kings Avenue - Πάφος) 22.15
RΙΟ Premier Cinema (Νicosia Mall) 19.45
RIO (Λεμεσός) 19.30, 22.30

Renaissance: A Film by Beyoncé

Η ταινία RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCE δίνει έμφαση στην RENAISSANCE WORLD TOUR, από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το concept μέχρι την πρώτη live βραδιά στη Στοκχόλμη και από εκεί μέχρι το κλείσιμο στο Κάνσας. Έχει να κάνει με το όραμα της Beyonce, την ανάμειξή της σε κάθε aspect της παραγωγής, τη δημιουργικότητά της και την πρόθεσή της να τελειοποιήσει την τέχνη της.
Η tour είχε συνολικά εξαιρετικές κριτικές από το σύνολο του κοινού και του Τύπου και δημιούργησε ένα καλλιτεχνικό περιβάλλον για να εκφράσουν την ελευθερία τους και να μοιραστούν τη χαρά τους περισσότεροι από 2, εκατομμύρια fans.

Σκηνοθεσια Beyoncé
Πρωταγωνιστούν Beyoncé, Kelly Rowland, LeToya Luckett

RΙΟ Premier Cinema (Νicosia Mall) 20.15