ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Oι νέες ταινίες της εβδομάδας

CINEMA

Tέσσερις νέες ταινίες υποδεχόμαστε στις κινηματογραφικές αίθουσες από Πέμπτη 18 Ιανουαρίου.

Sound of Freedom 

Η ταινία «Sound Of Freedom, Η Μελωδία της Ελευθερίας», η ταινία που τα κυκλώματα σε όλο τον κόσμο έκαναν το παν να την εξαφανίσουν ώστε να μην μάθει ο κόσμος όσα σοκαριστικά συμβαίνουν στα μεγάλα σαλόνια, είναι ένα καταιγιστικό θρίλερ που βασίζεται στην απίστευτη αληθινή ιστορία ενός πρώην κυβερνητικού πράκτορα που έφτασε στα άκρα για να σώσει μία ομάδα παιδιών που είχαν πέσει θύμα απαγωγής από κυκλώματα σωματεμπορίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Σκηνοθεσία Alejandro Monteverde
Πρωταγωνιστούν Jim Caviezel,Mira Sorvino, Bill Camp

K Cineplex (The Mall of Cyprus) 19.30
K Cineplex (Λευκωσία) 19.30
K Cineplex (Λεμεσός) 19.30
K Cineplex (Λάρνακα) 19.30
K Cineplex (Kings Avenue - Πάφος) 19.30
RΙΟ Premier Cinema (Νicosia Mall) 19.30, 22.15
RIO (Λεμεσός) 19.30, 22.10

Fast Charlie 

Ο Τσαρλς Σουίφτ (Πιρς Μπρόσναν) έχει δουλέψει ως εκτελεστής της μαφίας 30 ολόκληρα χρόνια. Με τον Σταν (Τζέιμς Κάαν), τον αρχιμαφιόζο του Ορλάντο, είναι σαν οικογένεια, σαν πατέρας με γιο, ενώ μοιράζονται την αγάπη τους για το ιταλικό φαγητό. Ο Τσάρλι είναι ένας αποτελεσματικός, γρήγορος και μάλλον υπεροπτικός εκτελεστής. Φέρει την κάθε αποστολή εις πέρας πολύ γρήγορα, χωρίς μπελάδες, ίχνη και εκπλήξεις.
Όμως, έφτασε η μέρα που δεν λειτουργούν όλα ρολόι για τον Τσάρλι. Δεν του φτάνει που του έχουν φορτώσει έναν νέο, απρόβλεπτο συνεργάτη, μαθαίνει ότι πρέπει να βασιστεί για βοήθεια στη ζόρικη, πρώην γυναίκα του νεκρού θύματος, τη Μάρσι (Μορένα Μπακάριν). Αποφασίζει να την αφοπλίσει βγάζοντας την ένα ραντεβού, αλλά καταλήγει αφοπλισμένος ο ίδιος. Αργότερα την ίδια νύχτα, ο Τσάρλι ανακαλύπτει ότι ο Σταν και όλη η συμμορία του έχουν σφαγιαστεί, μετά την προδοσία ενός δικού τους, που συνωμοτούσε με αντίπαλη συμμορία.

Οργισμένος και επιφυλακτικός απέναντι σε όλους, εκτός ίσως από τη Μάρσι, ο Τσάρλι ακολουθεί το μονοπάτι της εκδίκησης μέσα από έναν ιστό μαφιόζων και δολοφόνων, ενώ τον καταδιώκει ένας άλλος πανίσχυρος εκτελεστής. Το εξωφρενικό ανθρωποκυνηγητό που θα ακολουθήσει αποδεικνύει ότι υπάρχει λόγος που τον αποκαλούν Γρήγορο Τσάρλι.

Σκηνοθεσία Phillip Noyce
Πρωταγωνιστούν Pierce Brosnan, Morena Baccarin, James Caan

K Cineplex (The Mall of Cyprus) 22.15
K Cineplex (Λευκωσία) 22.15
K Cineplex (Λεμεσός) 22.15
K Cineplex (Λάρνακα) 22.15
K Cineplex (Kings Avenue - Πάφος) 22.15
RΙΟ Premier Cinema (Νicosia Mall) 22.00
RIO (Λεμεσός) 22.00

Three robbers and a lion 

Oλοι θα ζούσαν ειρηνικά στο ειδυλλιακό Κάρδαμο αν δεν υπήρχαν οι τρεις ταραξίες, Κάσπερ, Τζέσπερ και Τζόναθαν που όλο κόβουν βόλτες. Το χάος κυβερνάει τις ζωές τους και το σπίτι τους. Συγκατοικούν με ένα λιοντάρι και χρειάζονται άμεσα μία οικονόμο, οπότε καταστρώνουν ένα σχέδιο απαγωγής της κυρίας Σοφίας που φημίζεται για τη νοικοκυροσύνη της. Όμως, οι διοικητικές της δεξιότητες είναι ακόμα πιο σπουδαίες από τις οικοκυρικές της: Διαφεντεύει τους κλέφτες και τους βάζει να κάνουν τις δουλειές οι ίδιοι. Σιγά σιγά, οι τρεις τους αντιλαμβάνονται ότι έχουν πέσει στην παγίδα της. Η μόνη λύση είναι να ξεφορτωθούν την κυρία Σοφία επιστρέφοντας της πίσω στην πόλη. Μετά από μία έφοδο, καταλήγουν στη φυλακή, αλλά όταν η πόλη κινδυνεύει, οι ληστές έχουν μία ακόμα ευκαιρία να αποδείξουν ότι η γενναιότητα μπορεί να κάνει τη διαφορά!

(GR)
K Cineplex (The Mall of Cyprus) 17.30 σ/κ 12.00, 15.00
K Cineplex (Λευκωσία) σ/κ 15.00, 17.00
K Cineplex (Λεμεσός) 17.00
K Cineplex (Λάρνακα) 19.45
K Cineplex (Kings Avenue - Πάφος) 17.00
RΙΟ Premier Cinema (Νicosia Mall) 17.30 σ/κ επίσης 11.00, 13.15, 15.15, 17.30
RIO (Λεμεσός) σ/κ 15.30, 17.30

Next Goal Wins 

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αμερικανικής Σαμόα, διαβόητη για την ταπεινωτική της ήττα με σκορ 31-0, στρέφεται στον κακότυχο και αντισυμβατικό προπονητή Thomas Rongen (Michael Fassbender) με την ελπίδα να μεταμορφωθεί σε μία αξιοπρεπή, ανταγωνιστική ομάδα.

Σκηνοθεσία Taika Waititi
Πρωταγωνιστούν Michael Fassbender, Oscar Kightley, Kaimana

K Cineplex (Λευκωσία) 22.15
K Cineplex (Λεμεσός) 22.15
K Cineplex (Λάρνακα) 22.15
K Cineplex (Kings Avenue - Πάφος) 22.15
RΙΟ Premier Cinema (Νicosia Mall) 22.00
RIO (Λεμεσός) 19.40