ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Oι πιο ενδιαφέρουσες συναυλίες του Μάη

WIZ TEAM

Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης είναι εδώ και μας φέρνει μοναδικές συναυλίες. Οι καλλιτέχνες είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές με τις ερμηνείες και τις όμορφες μουσικές τους δίνοντας μελωδικά το εναρκτήριο λάκτισμα του φετινού καλοκαιριού.

Γιώργος Τσαλίκης στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

Το LEK Music Night-The debut είναι γεγονός! Το Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού Στροβόλου ετοιμάζει μια μοναδική μουσική βραδιά, η οποία θα μείνει σε όλους αξέχαστη! Την Παρασκευή, 6 Μαΐου οι ρυθμοί διασκέδασης θα είναι στο ζενίθ με τα τραγούδια και τις ερμηνείες του ανεπανάληπτου καλλιτέχνη Γιώργου Τσαλίκη!Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα ανεβάσει τη διάθεση όλων στα ύψη, ενώ τα μαθητικά συγκροτήματα που θα ανοίξουν το πρόγραμμα θα προσφέρουν μοναδικά μουσικά ταξίδια. Στον χώρο θα πωλούνται πίτσες, hot dog, νερά και αναψυκτικά.

Χορηγός Επικοινωνίας: LOVE 100.7 FM

Μέρος των καθαρών εσόδων θα δοθούν στο Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου, για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις.

Ιnfo
Παρασκευή 6 Μαΐου 2022
Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού, 20.00
Καντάρας 100 Στρόβολος
Εισιτήρια €10/€12/€5
Πληροφορίες 99513830, 99809959, 99896765

Πέγκυ Ζήνα στο Νotes Live

Οι Notes Live ξεχωρίζουν για τους καλλιτέχνες που φιλοξενούν, για το πλούσιο πρόγραμμά τους και για τις ανεπανάληπτες βραδιές που χαρίζουν στο κοινό.

Λίγο πριν καλοκαιριάσει η μοναδική Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει στις Notes Live στην Λεμεσό για τέσσερις εβδομάδες.

Η Πέγκυ Ζήνα έρχεται κατευθείαν από την καρδιά της Αθήνας με όλο το μουσικό της επιτελείο με σκοπό να απογειώσει τα Σαββατόβραδα μας.

Info
Σάββατο 7, 14 και 21 Μαΐου 2022
Notes Live, 23.00
Οδός Ελευθερίας 5
Λεμεσός
Πληροφορίες 25344344

Οnirama στο Red

Το δυναμικό, αγαπημένο συγκρότημα Onirama, με front man τον Θοδωρή Μαραντίνη, έρχονται στη μουσική σκηνή Red για ένα μοναδικό live...

Info
Σάββατο 7 Μαΐου 2022
Red, 22.00
28ης Οκτωβρίου 4 Έγκωμη
Eισιτήρια €25
Κρατήσεις 99059257
Προπώληση: www.tickethour.com.cy
acs courier (77777040)

Χρήστος Δάντης στο Eventi By Como

Ο δυναμικός, εκρηκτικός, αγαπητός και πολυτάλαντος Χρήστος Δάντης έρχεται στο νησί μας και ετοιμάζεται να βάλει ''φωτιά'' στη νυχτερινή ζωή της Λεμεσού.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα βρεθεί στο Eventi by Como στη Λεμεσό σε μια βραδιά που θα σου μείνει αξέχαστη.

''Πάει η αγάπη μου'', ''Κάποιος σ' αγαπάει'', ''Κομμάτια'', ''Δωμάτιο'', ''Ψάξε με'', ''Παλιό μου παλτό'', Μοναξιά μου για πες'' και πολλά άλλα θα σιγοτραγουδάμε μαζί με τον δημοφιλή τραγουδιστή σε ένα βράδυ με χορό και ποτό!

Ιnfo
Σάββατο 7 Μαΐου 2022
Eventi By Como, 23.00
Ανδρ. Δρουσιώτη 17 & Ηπείρου 4
Λεμεσός
Κρατήσεις 25247247

Θεοδωρής Βουτσικάκης στο Ριάλτο

Σε συνέχεια των ιδιαίτερα επιτυχημένων παραστάσεων του Θοδωρή Βουτσικάκη στο ζεστό και ιστορικό Θέατρo Τέχνης της οδού Φρυνίχου στην Πλάκα, ο ξεχωριστός ερμηνευτής έρχεται για πρώτη φορά στο θέατρο Ριάλτο για να μας μεταφέρει στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρα των μπουάτ που ήξερε όσο κανένας άλλος χώρος να αναδείξει την ομορφιά των τραγουδιών. «Στην οδό Φρυνίχου», ο Θοδωρής Βουτσικάκης στην ερμηνεία, μαζί με τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο και τον Βασίλη Ραψανιώτη στο βιολί, ξεδιπλώνουν τη μαγεία τραγουδιών και αισθημάτων που επέλεξε η Λίνα Νικολακοπούλου γι’ αυτήν την ξεχωριστή μουσική παράσταση. Μικρά κείμενα, μικρά ποιήματα, μικρές παύσεις θα διανθίζουν τη μουσική διήγηση δίνοντας πολύτιμη ανάσα στη στενεμένη μας ζωή. Η συνεργασία του Θοδωρή Βουτσικάκη με τη Λίνα Νικολακοπούλου ξεκίνησε το 2015 και μέχρι σήμερα μετρά πολλές και σημαντικές στιγμές, με κορυφαία την εμβληματική δισκογραφική σύμπραξη με τον βραβευμένο με Oscar Ιταλό συνθέτη Nicola Piovani, που έκανε όλους τους Έλληνες να τραγουδούν πως «Είναι Όμορφη η Ζωή».

Θοδωρής Βουτσικάκης, τραγούδι
Νεοκλής Νεοφυτίδης, πιάνο
Βασίλης Ραψανιώτης, βιολί

Μαζί τους η Λίνα Νικολακοπούλου (καλλιτεχνική επιμέλεια)

Info
Σάββατο 7 Μαίου 2022
Θέατρο Ριάλτο, 20.30
Ανδρέα Δρουσιώτη 16
Πλ. Ηρώων Λεμεσός
Διάρκεια: 100’
Εισιτήρια: € 15 / 12,
E-ticket www.rialto.com.cy  , Rialto App
Πληροφορίες 77777745

Ιουλία Καραπατάκη στο Downtown Live

Η Ιουλία Καραπατάκη τραγουδάει όπως γελάει. Με την καρδιά της. Γι’ αυτήν το τραγούδι είναι ο τρόπος που επικοινωνεί σκέψεις και συναισθήματα. Αυτή η επικοινωνία επιτέλους αποκαθίσταται και η Ιουλία με τους μουσικούς της, έρχονται στο DownTown, στη Λευκωσία, το Σάββατο 14 Μαΐου.

Μαζί με την Ιουλία θα βρίσκονται και οι Prospectus!

Μπορεί το ευρύ κοινό να τη γνώρισε τα τελευταία χρόνια στις συναυλίες του Σωκράτη Μάλαμα, όμως ήδη από το 2005 τελειώνοντας το σχολείο πήρε την κιθάρα της και τραγουδούσε σε μαγαζιά στην Αθήνα και την επαρχία.

Κυρίως έντεχνα, ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά, τα οποία τα προσεγγίζει με πολύ σεβασμό και πολλή αγάπη.

Συμμετέχει επίσης στο μουσικό σχήμα Kompania, όπου όπως η ίδια λέει, τραγουδάει αυστηρά ρεμπέτικα.

Μαζί της σε αυτό το μουσικό ταξίδι στην Κύπρο θα βρίσκονται και οι Άγης Παπαπαναγιώτου (μπουζούκι, κιθάρες, φωνή), Καλογιάννης Βεράνης (βιολί, τρομπέτα), Άρης Κονιδάρης (πλήκτρα, κιθάρα), Μιχάλης Δάρμας (κοντραμπάσο) και Μιχάλης Μπακάλης (κρουστά).

Info
Σάββατο 14 Μαΐου 2022
Downtown Live, 20.00
Εμμανουήλ Ροΐδη 2, Λευκωσία
Εισιτήρια €20 (ελάχιστη κατανάλωση €15)
Προπώληση www.soldoutticketbox.com 
Πληροφορίες 99810011

Ευανθία Ρεμπούτσικα

Η πολυαγαπημένη ερμηνεύτρια Ευανθία Ρεμπούτσικα, μια από τις πιο μελωδικές φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, συναντά τη Διάσταση και μας ταξιδεύει με τα τραγούδια της.

Με το κόκκινο βιολί της θα βρεθούν μαζί στη σκηνή για να παίξουν μελωδίες από το "Αστέρι κι η Ευχή", "Μικρές ιστορίες", "Πολίτικη Κουζίνα", "Babam ve Oglum", "Συρανό ντε Μπερζεράκ" και άλλα τραγούδια που αγαπήσαμε.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έρχεται στην Κύπρο και θα δώσει δύο συναυλίες σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Ενορχηστρώσεις/Διεύθυνση Ορχήστρας: Νεοκλής Νεοφυτίδης
Διεύθυνση Φωνητικού Συνόλου: Χριστίνα Κρασίδου

Info
Τρίτη 17 Μαΐου 2022
Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, 20.30
Στροβόλου 100 Λευκωσία 

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022
Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, 20.30
Αγίας Ζώνης 6 Λεμεσός

Εισιτήρια €20
Εισιτήρια www.tickethour.com.cy 
Καταστήματα ACS COURIER

Ορφέας Περίδης και Μανόλης Ανδρουλιδάκης, «Με δύο Κιθάρες» στο RED

Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, ο Ορφέας Περίδης και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης, έρχονται στην Κύπρο, το Σάββατο 21 Μαΐου, στο RED, στη Λευκωσία.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός και εξαιρετικός μελωδός Ορφέας Περίδης και ο εντυπωσιακός κιθαρίστας, συνθέτης και ενορχηστρωτής Μανόλης Ανδρουλιδάκης, συνθέτουν ένα αξιοζήλευτο ντουέτο και μεταφέρουν το κοινό, με όχημα το δημιουργικό τους χάρισμα αλλά και τη δεξιοτεχνία τους, στα πιο όμορφα τοπία των μουσικών τους κόσμων.

Ενώνουν το ταλέντο τους και την αγάπη τους για την κιθάρα παρουσιάζοντας μία μοναδική παράσταση που συνδυάζει μαεστρικά, τραγούδια που έχουν συνθέσει οι ίδιοι αλλά και αγαπημένα ακούσματα που έχουν καθορίσει την ελληνική μουσική σκηνή.

Σε μία σπάνια και μουσικά γόνιμη συνάντηση, οι δύο καλλιτέχνες δημιουργούν ένα πρόγραμμα που συνταιριάζει τη μελωδική μυσταγωγία και τον ρυθμό της λυτρωτικής ψυχαγωγίας επιβεβαιώνοντας τη ρήση: «Τίποτα καλύτερο από μία κιθάρα εκτός ίσως από δύο».

Info
Σάββατο 21 Μαΐου 2022
Μουσική Σκηνή Red, 22.00
28ης Οκτωβρίου 4, Έγκωμη
Εισιτήρια €18 (ελάχιστη κατανάλωση €10)
Προπώληση www.tickethour.com.cy & acs courier
Πληροφορίες: 99059257, 77777040

Νατάσα Μποφίλιου

Η Νατάσα Μποφίλιου έρχεται στην Κύπρο για δυο μοναδικές συναυλίες σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Η εκρηκτική Νατάσσα Μποφίλιου, πάντα με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, έχοντας ολοκληρώσει μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων στην αθηναϊκή σκηνή του VOX, ταξιδεύει επιτέλους και πάλι με την εξαιρετική μπάντα της σε Ελλάδα και Κύπρο, για να γιορτάσει την επιστροφή σε αυτό που αγαπά περισσότερο: την άμεση επικοινωνία με το ενθουσιώδες κοινό της, μέσα από τις ανοιχτές συναυλίες.

Με την γνωστή κι αγαπημένη “Εποχή του Θερισμού”, που κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές όλων μας, πλήρως αφομοιωμένη στον πυρήνα του προσωπικού κι αγαπημένου της ρεπερτορίου, η πιο δεμένη καλλιτεχνική τριάδα του ελληνικού τραγουδιού σας προσκαλεί σε μια ηλεκτρισμένη παράσταση, γεμάτη πάθος, έμπνευση, και ανατροπές.

Νατάσα Μποφίλιου
Θέμης Καραμουρατίδης: Ενορχηστρώσεις
Γεράσιμος Ευαγγελάτος : Επιμέλεια Προγράμματος

Μουσικοί:
Θέμης Καραμουρατίδης πιάνο
Άρης Ζέρβας τσέλο
Γιώργος Μπουλντής κοντραμπάσο, ηλεκτρικό μπάσο, synth bass
Γιώργος Καρδιάνος ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα
Μανώλης Γιαννίκιος ΓΙΑΝΝΙΚΙΟΣ τύμπανα
Γιώργος Καστανός σαξόφωνο, κλαρινέτο 

Ιnfo
Πέμπτη 26 Μαΐου 2022
Κηποθέατρο Λεμεσόυ "Μάριος Τόκας", 20.30
Λόρδου Βύρωνα Λεμεσός
Εισιτήρια €25 

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022
Σκαλί Αγλαντζιάς, 20.30
Αγίου Γεωργίου 15, Αγλαντζιά
Εισιτήρια €30 & € 25
Πληροφορίες 99059257
Προπώληση: www.tickethour.com.cy 
acs courier (77777040)