ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι Pizzigatti της Μαριάννας Γαλίδη γουργουρίζουν στα ράφια της Read Library

WIZ TEAM

Μία συναρπαστική, συχνά ξεκαρδιστική και πάντα τρυφερή περιπέτεια, με φόντο τη Λευκωσία και υπόβαθρο κομμάτια από την κλασική μουσική, τον κινηματογράφο και λίγο ρεμπέτικο. Μία ιστορία για μικρούς και μεγάλους που συνδυάζει τη θλίψη με τη χαρά, τη συγκίνηση με το χιούμορ, την απόγνωση με την ελπίδα.

Μία κρύα μέρα του χειμώνα, η Όλιβερ, ένα ταλαιπωρημένο αδέσποτο γατί, μπαίνει τυχαία στο σπίτι της Άννας που είναι μουσικός και παραγωγός ραδιοφώνου. Η αναγκαστική συγκατοίκηση με τους επτά γάτους του σπιτιού, θα οδηγήσει τους πάντες σε απροσδόκητες καταστάσεις, ανατροπές και τελικά στην ευτυχία μέσα από την αποδοχή και τη συμφιλίωση.

Το βιβλίο διανέμεται ψηφιακά από την εφαρμογή Read Library στην τιμή των 9,99 ευρώ.


 
https://www.read-library.com/
 
Κατεβάστε την εφαρμογή σε κινητά και tablets,
για τεχνολογία iOS: https://apps.apple.com/us/app/read-library/id763522088
για τεχνολογία Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spp.read&hl=en

Για τη συγγραφέα:

Φοίτησε στην Αγγλική σχολή Λευκωσίας και στο Kingsway Princeton College του Λονδίνου, σπούδασε Μουσικολογία στο King's College του Λονδίνου όπου και απέκτησε τον τίτλο Β. Mus. (Hons.) M. Mus. Διδάσκει μουσική από το 1987.

Εργάστηκε ως παραγωγός μουσικών προγραμμάτων στο Ράδιο Πρώτο και στον ΑΝΤ1, ενώ συνεργάστηκε και με τον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα. Παράλληλα με τις εκπομπές στο Κανάλι 6, παρουσιάζει εκπομπές για κλασική μουσική στο ΡΙΚ Classic.

Γράφει στίχους, μερικοί από τους οποίους έχουν μελοποιηθεί, ενώ κυκλοφόρησε κι ένα μυθιστόρημα με τίτλο «Σε οκτώ γράμματα η ευτυχία», ενώ το 2012 κυκλοφόρησε το βιβλίο με 30 συνεντεύξεις Ελλήνων καλλιτεχνών, «Το φεγγαράκι δεν ήταν ποτέ χάρτινο» (Εκδόσεις Ακτίς). Το 2019 κυκλοφόρησε το 3ο της βιβλίο, με τίτλο «Οι Pizzigatti» (Εκδόσεις Άνευ). Περιμένει με ανυπομονησία το 2ο «Οι Pizzigatti».

Βραβευμένη από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης με δύο βραβεία και δύο επαίνους.